Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: motörhead Songtekst: dr. love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: motörhead - dr. love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dr. love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van motörhead! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van motörhead en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dr. love .

Origineel

Working the room with her cat clothes on Messing up my mind Mouth just made for kissing Says a good man's hard to find I'm just hangin', standin' there Can't believe my eyes She looks so fine and she smiles so kind Make a strong man cry She does me in and she'll do you too She only got to shake it And I'm shaking in my shoes You know she's a natural woman You know she likes that fine You know she's a total killer And she ain't even trying I want her so bad I get shivers If I can't see her enough She asked my name, I said "Honey My name is Doctor Love" Sat down by me and I told her She's like to drive me blind She smiled like a hungry tiger Said a hard man is good to find I just stood there helpless Wondering what I should do She said "Come on honey, show me your money Ain't got no time to lose" She does me in, and she'll do you to She only has to shake it And she shakes me in my shoes You know she's a lovely lady She ain't no easy girl She make me wanna love her long time To make her toenails curl I want her so bad I go crazy If she don't love me enough I need to examine her stamina 'Cause my name is Doctor Love She got no human pity She don't care who she hurts The face of an evil angel Says a hard man makes her worse I want to drive her crazy Get her in her in between But she makes it awful hard If you see what I mean She does me in, and she'll do you too She only got to shake it And I'm shaking in my shoes You know she's a classic beauty She don't want to fight She wants a man who's standing tall And stood up all right I want her so bad I get crazy If she don't call me up She said, "Honey, do you want me to call you?" I said "Just call me Doctor Love"

 

Vertaling

Ze werkt in de kamer met haar kattenkleren aan. Mijn gedachten in de war brengen Mouth just made for kissing Says a good man's hard to find I'm just hangin', standin' there Can't believe my eyes Ze ziet er zo goed uit en ze lacht zo vriendelijk Make a strong man cry She does me in and she'll do you too Ze hoeft alleen maar te schudden En ik sta te trillen in mijn schoenen Je weet dat ze een natuurlijke vrouw is Je weet dat ze dat fijn vindt Je weet dat ze een echte killer is En ze probeert het niet eens Ik wil haar zo graag dat ik rillingen krijg If I can't see her enough Ze vroeg mijn naam, ik zei: "Schatje Mijn naam is Doctor Love" Ze kwam naast me zitten en ik vertelde haar Ze wil me blind maken Ze lachte als een hongerige tijger Ze zei dat een harde man goed te vinden is I just stood there helpless Afvragend wat ik moest doen Ze zei "Kom op schat, laat me je geld zien Ik heb geen tijd te verliezen. Ze maakt mij af, en dat zal ze bij jou ook doen Ze hoeft alleen maar te schudden En ze schudt me in mijn schoenen You know she's a lovely lady She ain't no easy girl She make me wanna love her long time Om haar teennagels te laten krullen Ik wil haar zo graag dat ik gek word Als ze niet genoeg van me houdt Ik moet haar uithoudingsvermogen onderzoeken Want mijn naam is Doctor Love Ze heeft geen medelijden met mensen Het kan haar niet schelen wie ze pijn doet Het gezicht van een kwade engel Zegt dat een harde man haar erger maakt Ik wil haar gek maken Haar ertussen krijgen Maar ze maakt het erg moeilijk Als je ziet wat ik bedoel Ze maakt me gek, en dat zal ze bij jou ook doen She only got to shake it En ik sta te trillen in mijn schoenen Je weet dat ze een klassieke schoonheid is She don't want to fight She wants a man who's standing tall En rechtop staat Ik wil haar zo graag dat ik gek word Als ze me niet belt Ze zei, "Schat, wil je dat ik je bel?" Ik zei: "Noem me maar dokter Love"