Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: motörhead Songtekst: love me like a reptile [better motorhead than dead live at hammersmith]

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: motörhead - love me like a reptile [better motorhead than dead live at hammersmith] ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love me like a reptile [better motorhead than dead live at hammersmith]? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van motörhead! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van motörhead en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love me like a reptile [better motorhead than dead live at hammersmith] .

Origineel

Knew I had to bite you, baby When I first laid eyes on you That moment turned me on I can't believe it's true And I like to watch your body sway I got no choice, I'm gonna twist your tail Love me like a reptile, love me like a reptile I'm gonna sink my fangs in you Thunder lizard, stony eye You got me hypnotised Hot tongue breaks in and out And I can't believe my eyes And your soft white belly, next to mine Scaly baby, see you shine Love me like a reptile, love me like a reptile You're a murder in disguise Black mamba, murder disguised Baby, you're a rattlesnake You know the way I feel Feel you crawling up my back You've got no love to steal You know I've got my eyes on you You're petrified, gonna stick like glue Love me like a reptile, love me like a reptile Shock you like an electric eel Shock you like an electric eel

 

Vertaling

Ik wist dat ik je moest bijten, schatje When I first laid eyes on you Dat moment wond me op Ik kan niet geloven dat het waar is And I like to watch your body sway Ik heb geen keus, ik ga je staart draaien Hou van me als een reptiel, hou van me als een reptiel Ik ga mijn hoektanden in je laten zinken Donderhagedis, steenachtig oog Je hebt me gehypnotiseerd Hete tong breekt in en uit En ik kan mijn ogen niet geloven En je zachte witte buik, naast de mijne Geschubde baby, zie je schijnen Hou van me als een reptiel, hou van me als een reptiel Je bent een moord in vermomming Zwarte mamba, moord vermomd Baby, je bent een ratelslang Je weet hoe ik me voel Voel je kruipen op mijn rug Je hebt geen liefde om te stelen Je weet dat ik mijn ogen op jou gericht heb Je bent versteend, je blijft plakken als lijm Hou van me als een reptiel, hou van me als een reptiel Schok je als een sidderaal Schok je als een sidderaal