Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: motörhead Songtekst: one night stand

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: motörhead - one night stand ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van one night stand? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van motörhead! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van motörhead en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals one night stand .

Origineel

One lucky Devil, that's me Gonna be my brand new rose Don't you look good, I swear honey Show it wherever you go Talking, looking and thinking Keep me happy all day Love me tender, let me remember When I get old and grey Love at first sight Love with a travelling man I've been a slut all my life Wish every night was a one night stand You got a beautiful smile The story of my poor life One look's worth a thousand words And that's the truth alright Moving, touching and breathing Just trying to make some time Loving you honey Don't want your money Either your place or mine Love at first sight Love with a travelling man I've been a slut all my life Wish every night was a one night stand Into your town like thunder Crazy invasion of noise Come on down, stick around But honey, don't bring no boys Crawling out of the badlands Rocking the shape of your world You'll see us seldom So make us welcome I love American girls Love at first sight Love with a travelling man Your whole world tonight Wish every night was a one night stand Love at first sight Love with a travelling man Give it up tonight Wish every night was a one night stand Love at first sight Love with a travelling man I've been a slut all my life Wish every night was a one night stand

 

Vertaling

Een gelukkige duivel, dat ben ik Gonna be my brand new rose Zie je er niet goed uit, ik zweer het schatje Laat het zien waar je ook gaat Praten, kijken en denken Hou me de hele dag gelukkig Hou teder van me, laat het me herinneren Als ik oud en grijs ben Liefde op het eerste gezicht Liefde met een reiziger Ik ben mijn hele leven al een slet Wou dat elke nacht een one night stand was Je hebt een prachtige glimlach Het verhaal van mijn arme leven Eén blik zegt meer dan duizend woorden And that's the truth alright Bewegen, aanraken en ademen Just trying to make some time Loving you honey Ik wil je geld niet. Of jouw huis of het mijne Liefde op het eerste gezicht Liefde met een reiziger Ik ben mijn hele leven al een slet Wou dat elke nacht een one night stand was In jouw stad als donder Gekke invasie van lawaai Kom naar beneden, blijf in de buurt Maar schat, neem geen jongens mee Crawling out of the badlands Rocking the shape of your world Je zult ons zelden zien Dus maak ons welkom Ik hou van Amerikaanse meisjes Liefde op het eerste gezicht Liefde met een reiziger Je hele wereld vannacht Wou dat elke nacht een one night stand was Liefde op het eerste gezicht Liefde met een reiziger Geef het vanavond op Wou dat elke nacht een one night stand was Liefde op het eerste gezicht Liefde met een reiziger Ik ben mijn hele leven al een slet Wou dat elke nacht een one night stand was