Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: motorhead Songtekst: tear ya down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: motorhead - tear ya down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tear ya down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van motorhead! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van motorhead en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tear ya down .

Origineel

Gonna show you what I'm all about,. I'm gonna make your toenails curl,. Gonna show you how to make me smile,. I'm really into long legged girls,. I was talking to you all night long,. Every line was a favourite song,. Gonna show you how to make me laugh,. I'm gonna Tear Ya Down. Gonna show you what I'm all about,. I'm gonna shoot ya down tonight,. I don't really wanna freak you out,. But I'm gonna make ya feel alright,. I was talking to you all night through,. And I knew you were rolling me too,. Gonna shake you till your lips turn blue,. I'm gonna Tear Ya Down. Gonna show you how to strut your stuff,. I'm gonna make your dreams come true,. Gonna show you how to change your luck,. I'm really gonna do it to you,. I was talking to ya hours and hours,. I promised you hearts and flowers,. I'll give you supernatural powers,. I'm gonna Tear Ya Down..

 

Vertaling

Ik ga je laten zien wat ik allemaal kan... Ik laat je teennagels krullen... Ik ga je laten zien hoe je me laat lachen... Ik ben echt in voor langbenige meisjes... Ik praatte de hele nacht met je... Elke zin was een favoriet liedje... Ik ga je laten zien hoe je me aan het lachen maakt... Ik ga je neerhalen. Ik ga je laten zien wat ik allemaal kan... Ik ga je vanavond neerschieten... Ik wil je niet echt bang maken... Maar ik ga je je goed laten voelen. Ik heb de hele nacht met je gepraat... En ik wist dat je mij ook aan het rollen was... Ik ga je door elkaar schudden tot je lippen blauw worden... Ik ga je afbreken. Ik ga je laten zien hoe je moet showen... Ik ga je dromen laten uitkomen. Ik ga je laten zien hoe je je geluk kunt veranderen... Ik ga het echt met je doen. Ik praatte uren en uren met je... Ik beloofde je hartjes en bloemen... Ik geef je bovennatuurlijke krachten. Ik ga je neerhalen...