Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mott the hoople Songtekst: foxy, foxy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mott the hoople - foxy, foxy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van foxy, foxy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mott the hoople! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mott the hoople en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals foxy, foxy .

Origineel

[Verse 1] Baby Baby Tried to phone you They said you were gone Baby Baby Please come home to me Where you belong [Chorus] Foxy, Foxy You're all I have to hold Don't leave me alone Out in the cold [Verse 2] Baby Baby (ooh shala) How I missed you (ooh shala) My (ooh shala) love grows so strong (ooh shala) Baby Baby (ooh shala) Wanna kiss you (ooh shala) All (ooh shala) night long (ooh shala) [Chorus] Foxy, Foxy ohhhhhhhh You're all I'm living for You're all I see I need nothing more [Bridge] When I put my arms around you I'll surround you Make a vow to Never See you sighing Darling when you cry it makes me die [Chorus] Foxy, Foxy ohhhhhhhh I need you every day Not just when you want Not just when you say [Outro] But I know I'll always love you Stars above shine down upon you Never leave me ever Darling will you be forever true? (Ahhhhhhhhh) (Foxy, Foxy) Come out tonight (Foxy, Foxy) It'll be alright (Foxy, Foxy) Oh let me into your heart (Foxy, Foxy) Give me one more chance (Foxy, Foxy) Give me one more dance (Foxy, Foxy) Don't let them keep us apart (Foxy, Foxy) Don't neglect me (Foxy, Foxy) Please don't reject me (Foxy, Foxy) Don't let it end 'fore it starts (Foxy, Foxy) Oh-oh-oh-oh (Foxy, Foxy) Oh-oh-oh-oh (Foxy, Foxy) Oh-oh-oh-oh-oh (Foxy, Foxy) Oh-oh-oh-oh (Foxy, Foxy) Oh-oh-oh-oh

 

Vertaling

[Verse 1] Baby Baby Probeerde je te bellen Ze zeiden dat je weg was Baby Baby Kom alsjeblieft naar huis naar mij Waar je thuishoort [refrein] Foxy, Foxy Je bent alles wat ik heb om vast te houden Laat me niet alleen In de kou [Verse 2] Baby Baby (ooh shala) Hoe ik je gemist heb (ooh shala) Mijn (ooh shala) liefde groeit zo sterk (ooh shala) Baby Baby (ooh shala) Ik wil je kussen (ooh shala) De hele (ooh shala) nacht lang (ooh shala) [refrein] Foxy, Foxy ohhhhhhhh Jij bent alles waar ik voor leef Je bent alles wat ik zie Ik heb niets meer nodig [Brug] When I put my arms around you zal ik je omringen Make a vow to Nooit jou te zien zuchten Schat, als je huilt, ga ik dood [Chorus] Foxy, Foxy ohhhhhhhh Ik heb je elke dag nodig Niet alleen wanneer je wilt Niet alleen wanneer je zegt [Outro] Maar ik weet dat ik altijd van je zal houden De sterren boven schijnen op je neer Verlaat me nooit Lieveling, blijf je voor altijd trouw? (Ahhhhhhhhhhh) (Foxy, Foxy) Come out tonight (Foxy, Foxy) It'll be alright (Foxy, Foxy) Oh let me into your heart (Foxy, Foxy) Give me one more chance (Foxy, Foxy) Geef me nog een dans (Foxy, Foxy) Don't let them keep us apart (Foxy, Foxy) Verwaarloos me niet (Foxy, Foxy) Please don't reject me (Foxy, Foxy) Don't let it end 'before it starts (Foxy, Foxy) Oh-oh-oh-oh (Foxy, Foxy) Oh-oh-oh-oh (Foxy, Foxy) Oh-oh-oh-oh-oh (Foxy, Foxy) Oh-oh-oh-oh (Foxy, Foxy) Oh-oh-oh-oh