Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mr. little jeans Songtekst: valentine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mr. little jeans - valentine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van valentine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mr. little jeans! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mr. little jeans en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals valentine .

Origineel

I am begging You got a hold on me I built a lot of good something With no air to breathe Listen honey valentine do you Fill my head with a tainted view Is it box-ticking confusion Feel faint but I wear my head high Do it double time Walk out of line The neighbors thinking what they do Steer or collide Oh what a ride It's always been just me and you La la la la la la la la Gotta get with the bulletproof Why stick with another Black cat walking through the city While the clock's noise makes a Heart commotion Cut down on the sugar pretty I say Listen honey valentine do you Fill my head with a tainted view Is it box-ticking confusion Feel faint but I wear my head high

 

Vertaling

Ik ben aan het smeken Je hebt me in je greep Ik bouwde een hoop goede iets Met geen lucht om te ademen Luister liefje valentijn wil je Vul mijn hoofd met een bedorven blik Is het vakjes aankruisen verwarring Voel me flauw maar ik draag mijn hoofd hoog Doe het dubbele tijd Loop uit de rij De buren denken wat ze doen Sturen of botsen Oh wat een rit It's always been just me and you La la la la la la la la Gotta get with the bulletproof Why stick with another Black cat walking through the city Terwijl het geluid van de klok een Hart commotie maakt Cut down on the sugar pretty zeg ik Luister liefje valentijn wil je Vul mijn hoofd met een bedorven blik Is het vakjes afvinkende verwarring Voel me flauw maar ik draag mijn hoofd hoog