Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mr Probz Songtekst: Until Hou Are Loved

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mr Probz - Until Hou Are Loved ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Until Hou Are Loved? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mr Probz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mr Probz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Until Hou Are Loved .

Origineel

Can you tell me How close is too close How far is too far I gotta know You see beauty In the things I don't see Body to body Soul to soul But I've been nursing a broken heart Taking the steps back to where I start Don't know where we're going No no no no You got something about your light Showed me I wasn't living right Don't care where we're going Don't need to know What is love What you give is nothing I've known What is love What is love Since you've been here I finally know You're nothing until you are loved Nothing until you are loved No no no no Nothing until you are loved Nothing until you are loved No no no no no Can you tell me How sure is too sure When I say l'll do more I gotta know You see through me Even when we don't speak Body to body Soul to soul But I've been nursing a broken heart Taking the steps back to where I start Don't know where we're going No no no no You got something about your light Showed me I wasn't living right Don't care where we're going Don't need to know What is love What you give is nothing I've known What is love What is love Since you've been here I finally know You're nothing until u are loved Nothing until you are loved No no no no Nothing until you are loved Nothing until you are loved No no no no no Nothing until you are loved Till you are loved

 

Vertaling

Kan je me zeggen Hoe dicht is te dichtbij Hoe ver is te ver Ik moet het weten Je ziet schoonheid In de dingen die ik zie niet Lichaam tegen lichaam Ziel tot ziel Maar ik heb verpleegkundig een gebroken hart Het nemen van de stappen terug naar waar ik beginnen Ik weet niet waar we heen gaan Nee nee nee nee Heb je iets over je licht Liet me was ik niet wonen recht Niet schelen waar we heen gaan Hoeft niet te weten Wat is liefde Wat je geeft is niets dat ik heb gekend Wat is liefde Wat is liefde Omdat je hier bent geweest weet ik eindelijk Je bent niets, totdat je bent geliefd Niets totdat u wordt gehouden Nee nee nee nee Niets totdat u wordt gehouden Niets totdat u wordt gehouden Nee nee nee nee nee Kan je me zeggen Hoe ervoor te zorgen dat Als ik zeg Ik zal meer te doen Ik moet het weten Je ziet door mij Zelfs als we niet spreken Lichaam tegen lichaam Ziel tot ziel Maar ik heb verpleegkundig een gebroken hart Het nemen van de stappen terug naar waar ik beginnen Ik weet niet waar we heen gaan Nee nee nee nee Heb je iets over je licht Liet me was ik niet wonen recht Niet schelen waar we heen gaan Hoeft niet te weten Wat is liefde Wat je geeft is niets dat ik heb gekend Wat is liefde Wat is liefde Omdat je hier bent geweest weet ik eindelijk Je bent niets, totdat u bent geliefd Niets totdat u wordt gehouden Nee nee nee nee Niets totdat u wordt gehouden Niets totdat u wordt gehouden Nee nee nee nee nee Niets totdat u wordt gehouden Tot je bent geliefd