Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mud Songtekst: do you love me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mud - do you love me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van do you love me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mud! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mud en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals do you love me .

Origineel

You broke my heart 'cause I couldn't dance, You didn't even want me around. And now I'm back to let you know I can really shake 'em down. Do you love me? (I can really move, ) Do you love me? (I'm in the groove.) Now do you love me? (Do you love me now that I can dance?) Watch me, now. (Work, work) Ah,work it out baby. (work, work) Well, you're drivin' me crazy. (work, work) With just a little bit of soul, now (work!) Now I can mash potatoes, I can do the twist, Tell me, baby, do you like it like this? Tell me, (Tell me,) Tell me. Do you love me? (I can really move, ) Do you love me? (I'm in the groove.) Now do you love me? (Do you love me now that I can dance?) Watch me, now. (Work, work) Ah,work it out baby. (work, work) Well, you're drivin' me crazy. (work, work) With just a little bit of soul, now (work!) Now I can mash potatoes, I can do the twist, Tell me, baby, do you like it like this? Tell me, (Tell me,)

 

Vertaling

Je brak mijn hart omdat ik niet kon dansen, Je wilde me niet eens in de buurt hebben. En nu ben ik terug om je te laten weten dat ik ze echt door elkaar kan schudden. Hou je van me? (Ik kan echt bewegen, ) Hou je van me? (Ik ben in de groove.) Hou je nu van me? (Hou je van me nu dat ik kan dansen?) Kijk naar mij, nu. (Werk, werk) Ah, work it out baby. (werk, werk) Wel, je maakt me gek. (werk, werk) With just a little bit of soul, now (werk!) Nu kan ik aardappelen prakken, ik kan de twist doen, Zeg me, baby, vind je het lekker zo? Zeg het me, (Zeg het me,) Zeg het me. Hou je van me? (Ik kan echt bewegen, ) Hou je van me? (I'm in the groove.) Hou je nu van me? (Hou je van me nu dat ik kan dansen?) Kijk naar mij, nu. (Werk, werk) Ah, work it out baby. (werk, werk) Wel, je maakt me gek. (werk, werk) With just a little bit of soul, now (werk!) Nu kan ik aardappelen prakken, ik kan de twist doen, Zeg me, baby, vind je het lekker zo? Zeg het me, (Zeg het me,)