Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: muddy waters Songtekst: feel like going home

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: muddy waters - feel like going home ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van feel like going home? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van muddy waters! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van muddy waters en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals feel like going home .

Origineel

Well, it gettin' Late on into the evenin' and I feel like, like blowin' my home When I woke up this mornin' all I had, I had was gone Late on into the evenin', child, I feel like, like blowin' my home Well now, woke up this mornin', all I had was gone Well, Brooks run into the ocean, the ocean run in, into the sea If I don't find my baby, somebody gonna sure bury me Brooks run into the ocean, boys, that old ocean run into the sea Well now, if I don't find my baby, somebody sure gonna bury me Well, minutes seemed like hours, but don't it seem like days? Seems like my baby would stop her old evil way Minutes seemed like hours, an hour seemed like days Well, seems like my baby, whoo-hoo well, boy Would stop her low down ways

 

Vertaling

Well, it gettin' Laat in de avond en ik voel me als, als blowin 'mijn huis Toen ik vanochtend wakker werd, was alles wat ik had, weg Laat in de avond, kind, Ik voel me als, als blowin 'mijn huis Welnu, ik werd wakker vanmorgen, alles wat ik had was weg Brooks renden de oceaan in, de oceaan rende de zee in Als ik mijn baby niet vind, zal iemand me zeker begraven Brooks rende de oceaan in, jongens, die oude oceaan rende de zee in Welnu, als ik mijn baby niet vind, zal iemand me zeker begraven Wel, minuten leken uren, maar lijken het geen dagen? Het lijkt erop dat mijn baby haar oude kwade manier zou stoppen Minuten leken uren, een uur leken dagen Nou, het lijkt erop dat mijn baby, whoo-hoo nou, jongen Zou stoppen met haar lage manieren