Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: muddy waters Songtekst: meanest woman

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: muddy waters - meanest woman ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van meanest woman? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van muddy waters! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van muddy waters en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals meanest woman .

Origineel

Who's that young girl come walkin' down the road She's walkin' like Maggie but I declare she's walkin' too slow, oh oh Who's that young girl walkin' down the road She walk like Maggie boy but I 'clare the girl walkin' too slow The woman I love got great long curly hair Her mother and father sho' don't 'low me there, oh oh The girl I love - great long curly hair Her mother and father, oh no boy they don't 'low me there The meanest woman I most ever seen I asked for water she brought me gasoline, oh The meanest woman boy I most ever seen I asked her for water and she come runnin' with gasoline I'm goin' away to leave and I won't be back no mo' The next time you see me my head'll be white as snow, oh Goin' away to leave you, I won't be back no mo' Next time you see me, my head'll be white as snow

 

Vertaling

Who's that young girl come walkin' down the road She's walkin' like Maggie but I declare she's walkin' too slow, oh oh Who's that young girl walkin' down the road She walk like Maggie boy but I 'clare the girl walkin' too slow De vrouw van wie ik hou heeft geweldig lang krullend haar Haar vader en moeder houden me niet in de gaten, oh oh Het meisje waar ik van hou - geweldig lang krullend haar Haar moeder en vader, oh nee jongen ze 'verlagen me daar niet De gemeenste vrouw die ik ooit heb gezien Ik vroeg om water ze bracht me benzine, oh De gemeenste vrouw die ik ooit heb gezien Ik vroeg haar om water en ze kwam aanrennen met benzine Ik ga weg om te vertrekken en ik kom niet meer terug De volgende keer dat je me ziet zal mijn hoofd wit zijn als sneeuw, oh Ik ga weg om je te verlaten, ik kom niet meer terug De volgende keer dat je me ziet, zal mijn hoofd wit zijn als sneeuw