Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: muddy waters Songtekst: rollin' stone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: muddy waters - rollin' stone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rollin' stone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van muddy waters! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van muddy waters en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rollin' stone .

Origineel

Well, I wish I was a catfish, Swimmin in a oh, deep, blue sea I would have all you good lookin women, Fishin, fishin after me Sure 'nough, a-after me Sure 'nough, a-after me Oh 'nough, oh 'nough, sure 'nough I went to my baby's house, And I sit down oh, on her steps She said, "C'mon in now, Muddy You know, my husband just now left Sure 'nough, he just now left Sure 'nough, he just now left Oh Lord, oh well, oh well Well, my mother told my father, Just before hmmm, I was born, "I got a boy child's comin', Gonna be, he gonna be a rollin' stone, Sure 'nough, he's a rollin' stone Sure 'nough, he's a rollin' stone" Oh well he's a, oh well he's a, oh well he's a Well, I feel, yes I feel, Feel that I could lay down oh, time ain't long I'm gonna catch the first thing smokin', Back, back down the road I'm goin' Back down the road I'm goin' Back down the road I'm goin' Sure 'nough back, sure 'nough back

 

Vertaling

Nou, ik wou dat ik een meerval was, Zwemmend in een oh, diepe, blauwe zee Ik zou al jullie goed uitziende vrouwen hebben, achter me aan vissen, vissen Zeker genoeg, achter me aan Zeker genoeg, achter me aan Oh 'nough, oh 'nough, sure 'nough Ik ging naar mijn baby's huis, En ik ging op haar trap zitten Ze zei, "Kom nu maar binnen, Muddy Weet je, mijn man is net weg. Zeker weten, hij is net weg. Zeker genoeg, hij is net weggegaan Oh Lord, oh well, oh well Nou, mijn moeder heeft het mijn vader verteld, Net voor hmmm, ik geboren werd, "Ik heb een jongen kind's coming', Gonna be, he gonna be a rollin' stone, Sure 'nough, he's a rollin' stone Sure 'nough, he's a rollin' stone Oh well he's a, oh well he's a, oh well he's a Wel, ik voel, ja ik voel, Feel that I could lay down oh, time ain't long I'm gonna catch the first thing smokin', Back, back down the road I'm goin' Back down the road I'm goin' Back down the road I'm goin' Zeker genoeg terug, zeker genoeg terug