Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: muddy waters Songtekst: you don’t have to go (alternate take)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: muddy waters - you don’t have to go (alternate take) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you don’t have to go (alternate take)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van muddy waters! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van muddy waters en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you don’t have to go (alternate take) .

Origineel

Oh baby, you don't have to go Oh baby, you don't have to go You know I'm gonna pack up baby, down the road I go Whoa baby, what's gettin' wrong with you Whoa baby, what's gettin' wrong with you You don't treat me nothin' girl, like you used to do Well I gave you all of my money and let you go downtown You come back in the evenin' you call me all kind of clown Oh baby, you don't have to go You know I'm gonna pack up baby, down the road I go Whoa baby, turn your lamp down low Whoa baby, turn your lamp down low I beg you all night baby, you don't have to go

 

Vertaling

Oh baby, je hoeft niet te gaan Oh baby, je hoeft niet te gaan Je weet dat ik ga pakken baby, ik ga de weg op Whoa baby, wat is er mis met jou Whoa baby, wat is er mis met jou Je behandelt me niet meer zoals je vroeger deed Nou ik gaf je al mijn geld en liet je de stad in gaan Je komt 's avonds terug en noemt me een soort clown Oh baby, je hoeft niet te gaan Je weet dat ik mijn spullen pak baby, ik ga de weg op Whoa baby, doe je lamp zachter Whoa baby, doe je lamp zachter Ik smeek je de hele nacht baby, je hoeft niet te gaan