Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mudhoney Songtekst: dyin’ for it

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mudhoney - dyin’ for it ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dyin’ for it? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mudhoney! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mudhoney en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dyin’ for it .

Origineel

First thing I remember baby, you came floating by And now my heart pounds out a brand new beat I lost touch with everything I used to be Everything before that belongs to someone else's life You got me cryin' for ya baby You got me dyin' for it baby Oh Lord, what else can I do? You know I'm tryin' to get through Next thing I know, you dropped out of sight Now I see you every time I close my eyes Moving so smoothly along the hot concrete The way you move could make tonight complete You got me dyin' for it baby You know I'm tryin' to get through You got me cryin' for ya baby Oh Lord, what else can I do?

 

Vertaling

Het eerste wat ik me herinner, baby, is dat je voorbij kwam drijven. En nu slaat mijn hart een nieuwe slag Ik verloor het contact met alles wat ik vroeger was Alles daarvoor behoort tot het leven van iemand anders You got me cryin' for ya baby Je laat me ervoor sterven, schatje. Oh Heer, wat kan ik anders doen? Je weet dat ik probeer er doorheen te komen Voor ik het weet, ben je uit het zicht verdwenen. Nu zie ik je elke keer als ik mijn ogen sluit. Zo soepel bewegend over het hete beton De manier waarop je beweegt kan vanavond compleet maken. You got me dyin' for it baby Je weet dat ik probeer er doorheen te komen You got me cryin' for ya baby Oh Heer, wat kan ik anders doen?