Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mudvayne Songtekst: (per)version of a truth

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mudvayne - (per)version of a truth ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van (per)version of a truth? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mudvayne! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mudvayne en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals (per)version of a truth .

Origineel

When everything is lost (peel it all away) Haunting us with questions (asking) Will we Ever find the smile inside (no), is it hidden Behind the sweating eyes (bleeding) Dead inside a scream that's pouring from me I'm planted in this skin, (constricting and pulling me) This dirty filthy skin(rancid and stinging me) I burn behind the walls,(that have become my world) The bearer of a gift, fuck your gift Truth does not exist, But the lies do They're buried in the skin, Evolved Perversion of a truth I'm stuck there, (Inside of lies buried in me, why) Alone Born into a world never asked to be here (Try to forget truth doesn't exist, truth) (It doesn't exist, it doesn't exist, truth) Death always inside a tragedy (things never seem to go away) A room that I remember, (portraits I carry) Try letting go of this space (bad habits can't kick me) The fool that fell from heaven, heaven Perversion of a truth I'm stuck there, (Inside of lies buried in me, why) Alone Born into a world never asked to be here (Try to forget truth doesn't exist, truth) (It doesn't exist, it doesn't exist, truth) Maybe we're all the children of a star, Misguided in direction, our misdirection Pardon me while I pray for light I'm not the only one, that walks between the rain, there are many. I'm not the only one, When everything is lost that doesn't surrender Perversion of a truth I'm stuck there (Inside of lies buried in me, why) Alone Blind walking through a world I never asked to be here Versions of the truth I'm not the only one Lies!

 

Vertaling

Wanneer alles verloren is (alles wegpellen) Achtervolgen ons met vragen (vragen) Zullen we Ooit de glimlach van binnen vinden (nee), is het verborgen Achter de zwetende ogen (bloedend) Dood van binnen een schreeuw die uit mij stroomt Ik ben geplant in deze huid, (beklemmend en trekt me) Deze vuile smerige huid(ranzig en prikt me) Ik brand achter de muren, (die mijn wereld zijn geworden) De drager van een geschenk, fuck je geschenk De waarheid bestaat niet, Maar de leugens wel Ze zijn begraven in de huid, Evolved Perversie van een waarheid, ik zit daar vast, (Binnenin van leugens begraven in mij, waarom) Alleen Geboren in een wereld die nooit vroeg om hier te zijn (Probeer te vergeten dat de waarheid niet bestaat, waarheid) (Het bestaat niet, het bestaat niet, waarheid) Dood altijd binnenin een tragedie (dingen lijken nooit weg te gaan) Een ruimte die ik me herinner, (portretten die ik draag) Probeer deze ruimte los te laten (slechte gewoontes schoppen me niet) De dwaas die uit de hemel viel, hemel Perversie van een waarheid ik zit daar vast, (Binnen van leugens begraven in mij, waarom) Alleen Geboren in een wereld die nooit vroeg om hier te zijn (Probeer te vergeten dat de waarheid niet bestaat, de waarheid) (Het bestaat niet, het bestaat niet, waarheid) Misschien zijn we allemaal kinderen van een ster, Misleid in onze richting, onze misleiding Vergeef me terwijl ik bid voor licht Ik ben niet de enige, die tussen de regen loopt, er zijn er velen. Ik ben niet de enige, Als alles verloren is, die zich niet overgeeft Perversie van een waarheid Ik zit daar vast (Binnenin van leugens begraven in mij, waarom) Alleen Blind lopend door een wereld Ik heb nooit gevraagd om hier te zijn Versies van de waarheid Ik ben niet de enige. Leugens.