Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mulher melancia Songtekst: recalcada

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mulher melancia - recalcada ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van recalcada? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mulher melancia! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mulher melancia en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals recalcada .

Origineel

Se liga recalcada. Por que a inveja mata (2x). Se você me odeia eu não. posso fazer nada. simplesmente eu existo. pro terror das recalcadas. sua inveja é um ibope. que aumenta o meu sucesso. não sei como e nem porque. eu tenho tudo que eu quero. Eu sou muito boazinha. te ensinando, não esquece. Quanto mais falar de mim,. mais a minha bunda cresce (2x). Essa vai pra recalcada. que tem inveja de mim. Eu não tenho culpa se. você nasceu assim (3x)

 

Vertaling

Kom op, recalcada. Omdat afgunst dodelijk is (2x). Als je me haat kan ik er niets aan doen, ik besta gewoon, voor de terreur van de zuurpruimen. Jouw afgunst is een manier om mijn succes te vergroten. Ik weet niet hoe of waarom, ik heb alles wat ik wil. Ik ben erg aardig. Ik leer het je, vergeet dat niet. Hoe meer je over me praat, hoe meer mijn kont groeit. Dat is voor de trut die jaloers op me is. Het is niet mijn schuld dat je zo geboren bent (3x)