Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mumford And Sons Songtekst: Hopeless Wanderer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mumford And Sons - Hopeless Wanderer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Hopeless Wanderer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mumford And Sons! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mumford And Sons en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Hopeless Wanderer .

Origineel

You heard my voice, I came out of the woods by choice Shelter also gave their shade But in the dark I have no name So leave that click in my head And I will remember the words that you said Left a clouded mind and a heavy heart But I am sure we could see a new start So when your hopes on fire But you know your desire Don't hold a glass over the flame Don't let your heart grow cold I will call you by name I will share your road But hold me fast, hold me fast 'Cause I'm a hopeless wanderer And hold me fast, hold me fast 'Cause I'm a hopeless wanderer I wrestled long with my youth We tried so hard to live in the truth But do not tell me all is fine When I lose my head, I lose my spine So leave that click in my head And I won't remember the words that you said You brought me out from the cold Now, how I long, how I long to grow old So when your hope's on fire But you know your desire Don't hold a glass over the flame Don't let your heart grow cold I will call you by name I will share your road But hold me fast, hold me fast 'Cause I'm a hopeless wanderer And hold me fast, hold me fast 'Cause I'm a hopeless wanderer I will learn, I will learn to love the skies I'm under And I will learn, I will learn to love the skies I'm under The skies I'm under

 

Vertaling

Je hebt mijn stem gehoord, ik kwam door het bos uit het bos Shelter gaf ook hun schaduw Maar in het donker heb ik geen naam Dus laat die klik in mijn hoofd En ik zal de woorden herinneren die je zei Een bewolkte geest en een zwaar hart achtergelaten Maar ik weet zeker dat we een nieuwe start konden zien Dus als je in brand komt Maar je weet je wens Hou geen glas over de vlam Laat je hart niet koud worden Ik bel je op naam Ik deel je weg Maar houd me vast, houd me vast Omdat ik een hopeloze wanderer ben En houd me vast, houd me vast Omdat ik een hopeloze wanderer ben Ik worstelde lang met mijn jeugd We hebben zo hard geprobeerd om in de waarheid te leven Maar vertel me niet, alles is goed Als ik mijn hoofd kwijt, verlies ik mijn ruggengraat Dus laat die klik in mijn hoofd En ik herinner me niet aan de woorden die je zei Je hebt me uit de kou gebracht Nu, hoe lang ik, hoe lang ik oud worden Dus wanneer je hoop in brand komt Maar je weet je wens Hou geen glas over de vlam Laat je hart niet koud worden Ik bel je op naam Ik deel je weg Maar houd me vast, houd me vast Omdat ik een hopeloze wanderer ben En houd me vast, houd me vast Omdat ik een hopeloze wanderer ben Ik zal leren, ik zal leren om de lucht te houden die ik ben onder En ik zal leren, ik zal leren om de lucht te houden die ik onder ben De hemelen die ik ben onder