Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mumford & sons Songtekst: not with haste

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mumford & sons - not with haste ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van not with haste? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mumford & sons! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mumford & sons en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals not with haste .

Origineel

Your eyes, they tie me down so hard. I'll never learn to put up a guard. So keep my love, my candle bright. Learn me hard oh, learn me right. This ain't no sham. I am what I am. Though I may speak, some tongue of old Or even spit out some holy word. I have no strength from which to speak When you shoot me down and see I'm weak We will run and scream. You will dance with me. They'll fulfill our dreams And we'll be free And we will be who we are And they'll heal our scars. Sadness will be far away. So as we walked Through fields of green, It was the fairest sun I'd ever seen. And I was broke, I was on my knees. You said yes as I said please. This ain't no sham. I am what I am. I'll leave no time For a cynic's mind. We will run and scream. You will dance with me. Fulfill our dreams And we'll be free We will be who we are And they'll heal our scars. Sadness will be far away. Do not let my fickle flesh go to waste As it keeps my heart and soul in its place. And I will love with urgency But not with haste.

 

Vertaling

Je ogen, ze binden me zo hard. Ik zal nooit leren me te verdedigen. Dus houd mijn liefde, mijn kaars helder. Leer me hard oh, leer me goed. Dit is geen schijnvertoning. Ik ben wat ik ben. Hoewel ik misschien spreek, een tong van oud Of zelfs een heilig woord uitspugen. Ik heb geen kracht van waaruit ik kan spreken Als je me neerschiet en ziet dat ik zwak ben We zullen rennen en schreeuwen. Je zult met me dansen. Ze zullen onze dromen vervullen En we zullen vrij zijn En we zullen zijn wie we zijn En ze zullen onze littekens helen. Verdriet zal ver weg zijn. Dus toen we liepen Door velden van groen, Het was de mooiste zon die ik ooit had gezien. En ik was gebroken, Ik zat op mijn knieën. Je zei ja toen ik alsjeblieft zei. Dit is geen schijnvertoning. Ik ben wat ik ben. Ik zal geen tijd laten voor de geest van een cynicus. We zullen rennen en schreeuwen. Jij zult met mij dansen. Vervul onze dromen En we zullen vrij zijn We zullen zijn wie we zijn En ze zullen onze littekens helen. Verdriet zal ver weg zijn. Laat mijn wispelturig vlees niet verloren gaan Zoals het mijn hart en ziel op zijn plaats houdt. En ik zal liefhebben met urgentie Maar niet met haast.