Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mumm ra Songtekst: these things move in threes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mumm ra - these things move in threes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van these things move in threes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mumm ra! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mumm ra en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals these things move in threes .

Origineel

Moving on I can see These things moving Please One down, and I'm on my knees So please don't take this away from me I hope that you know that the world is still spinning around I hope that you don't let the weight of it all get you down It's just to say I'm on my way My head is filled with disease At least my body is free Of black cans, tempting the devil in me And walking these streets by the sea I hope that you know that the world is still spinning around I hope that you don't let the weight of it all get you down It's just to say I'm on my way The last time I came around I saw you You never looked so proud Looking back, I wish I was there now Talking about some girl How she'd ruined my life somehow How she'd ruined my life somehow

 

Vertaling

We gaan verder. Ik kan zien Deze dingen bewegen Alsjeblieft Eén neer, en ik zit op mijn knieën Dus neem dit alsjeblieft niet van me af Ik hoop dat je weet dat de wereld nog steeds ronddraait. Ik hoop dat je je niet laat neerhalen door het gewicht van dit alles. Het is alleen maar om te zeggen Ik ben op weg. Mijn hoofd zit vol met ziekte. Mijn lichaam is tenminste vrij Van zwarte blikken, die de duivel in mij verleiden En wandelend door deze straten bij de zee hoop ik dat je weet dat de wereld nog steeds ronddraait Ik hoop dat je je niet laat neerhalen door het gewicht van dit alles. Het is gewoon om te zeggen Ik ben op weg. De laatste keer dat ik langs kwam zag ik jou. Je zag er nog nooit zo trots uit Als ik terugkijk, wou ik dat ik daar nu was Praten over een meisje Hoe ze mijn leven op de een of andere manier had verpest Hoe ze mijn leven op de een of andere manier heeft verpest