Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mungo jerry Songtekst: see you again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mungo jerry - see you again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van see you again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mungo jerry! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mungo jerry en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals see you again .

Origineel

I was comin' to see you, down by the waterside, Hopin' you'd still be my friend, I got to the corner, and stopped for a soda, Wish I could see you again. Hours are driftin', my thoughts gettin' mistin', Caught like a lion in a pen, You can still find me, at work in the library, Wish I could see you again. I bin' a long time, out in the countryside, Castin' my rod an' my line, Fishing the river, be a forgiver, Wish I could see you again. River rock the boat, throw my overcoat over, Sit by my side, said we could do this again, Never mind the wind, blowin' out your hair, Sit in a rockin' chair, Wish I could see you again. I was comin' to meet you, outside your mother's place, Hopin' to see you again, I got to the corner, and stopped for a soda, Hope you will still be my friend.

 

Vertaling

Ik kwam naar je toe, aan de waterkant, hopend dat je nog steeds mijn vriend zou zijn, Ik kwam op de hoek, en stopte voor een frisdrank, Ik wou dat ik je weer kon zien. De uren vliegen voorbij, mijn gedachten worden mistig, Gevangen als een leeuw in een hok, Je kunt me nog steeds vinden, aan het werk in de bibliotheek, Ik wou dat ik je weer kon zien. Ik ben een lange tijd op het platteland geweest, Gooi mijn hengel en mijn lijn uit, Vissen op de rivier, wees een vergever, Wou dat ik je weer kon zien. River rock the boat, throw my overcoat over, Zit aan mijn zijde, zei dat we dit weer konden doen, Let niet op de wind, blaast je haar uit, Ga in een schommelstoel zitten, Ik wou dat ik je weer kon zien. Ik kwam naar je toe, bij je moeder thuis, hopend je weer te zien, Ik kwam op de hoek, en stopte voor een frisdrank, Ik hoop dat je nog steeds mijn vriend bent.