Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: munhoz e mariano Songtekst: nuvem negra

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: munhoz e mariano - nuvem negra ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van nuvem negra? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van munhoz e mariano! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van munhoz e mariano en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals nuvem negra .

Origineel

Da primeira vez não dá pra esquecer acelera o coração,. Da segunda vez da pra perceber que tá virando paixão,. Quando a noite chega, as estrelas se escondem de mim,. E uma nuvem negra no meu céu de sonhos. É chuva que não quer ter fim.. Enquanto a chuva cai,. Saudade machuca demais,. Por favor, me traz o sol que aquece o meu coração.. Enquanto a chuva cai,. Saudade machuca demais,. Por favor, me traz o sol e espanta o frio da solidão.. Quando a noite chega, as estrelas se escondem de mim,. E uma nuvem negra no meu céu de sonhos. É chuva que não quer ter fim.. Enquanto a chuva cai,. Saudade machuca demais,. Por favor, me traz o sol que aquece o meu coração.. Enquanto a chuva cai,. Saudade machuca demais,. Por favor, me traz o sol que espanta o frio da solidão.. Que essa chuva seja passageira,. Que o Amor da gente afaste essa nuvem negra. Enquanto a chuva cai,. Saudade machuca demais,. Por favor, me traz o sol que aquece o meu coração.. Enquanto a chuva cai,. Saudade machuca demais,. Por favor, me traz o sol que espanta o frio da solidão.

 

Vertaling

De eerste keer kan je niet vergeten versnelt het hart. De tweede keer besef je dat het een passie wordt. Als de nacht komt, verbergen de sterren zich voor mij. En een zwarte wolk in mijn droomlucht. "Het is regen die maar niet wil ophouden... Terwijl de regen valt. "verlangen doet te veel pijn... "Breng me alsjeblieft de zon die mijn hart verwarmt... "Als de regen valt,... Verlangen doet te veel pijn... "Breng me alsjeblieft de zon om de koude eenzaamheid te verdrijven... "Als de nacht komt, verbergen de sterren zich voor mij... "En een zwarte wolk in mijn droomlucht... "Het is regen die geen einde wil... Als de regen valt... "verlangen doet te veel pijn... "Breng me alsjeblieft de zon die mijn hart verwarmt... "Als de regen valt,... Verlangen doet te veel pijn... Breng me alsjeblieft de zon die de koude eenzaamheid verjaagt... Moge deze regen vluchtig zijn... Moge onze liefde deze zwarte wolk verjagen. Terwijl de regen valt... verlangen doet te veel pijn... Breng me alsjeblieft de zon die mijn hart verwarmt... Als de regen valt... "Saudade doet te veel pijn... Breng me alsjeblieft de zon die de kou van eenzaamheid verjaagt.