Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: muse Songtekst: agitated (newton abbot demo)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: muse - agitated (newton abbot demo) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van agitated (newton abbot demo)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van muse! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van muse en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals agitated (newton abbot demo) .

Origineel

You make me agitated With all the things you've hated But you're uncomplicated So why should it affect you That my loving was so untrue? You do it inside me sweetly To my yeah yeah You do it to me lovely To my yeah yeah You do it to me lovely You know I can I said it But you're uncomplicated So why should it affect you That my loving was so untrue? You do it inside me sweetly To my yeah yeah You do it to me lovely To my yeah yeah You do it to me sweetly You know that I could never love you You never knew me But I can tell that you can do it You do it to me sweetly I never let you down Do it to me my lovely Oh, you can do it

 

Vertaling

Je maakt me onrustig Met al de dingen die je hebt gehaat Maar je bent ongecompliceerd Dus waarom zou het jou raken Dat mijn liefhebben zo onwaar was? Je doet het lief in me To my yeah yeah You do it to me lovely To my yeah yeah You do it to me lovely Je weet dat ik het kan ik zei het But you're uncomplicated Dus waarom zou het jou raken Dat mijn liefhebben zo onwaar was? Je doet het in mij lief To my yeah yeah You do it to me lovely To my yeah yeah Je doet het me lief Je weet dat ik nooit van je zou kunnen houden Je hebt me nooit gekend Maar ik kan zeggen dat je het kunt Je doet het lief voor mij Ik laat je nooit in de steek Doe het met me mijn liefste Oh, je kan het