Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: muse Songtekst: can’t take my eyes off you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: muse - can’t take my eyes off you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van can’t take my eyes off you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van muse! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van muse en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals can’t take my eyes off you .

Origineel

[Verse 1] You're just too good to be true Can't keep my eyes off you You feel like heaven to touch I wanna hold you so much At long last love has arrived And I thank God I'm alive You're just too good to be true Can't take my eyes off you [Verse 2] Pardon the way that I stare There's nothing else to compare The sight of you makes me weak There are no words left to speak But if you feel like I feel Please let me know that it's real You're just too good to be true Can't take my eyes off you [Chorus 1] I love you, baby And if it's quite all right I need you, baby To warm the lonely nights I love you, baby Trust in me when I say Oh, pretty baby Don't bring me down, I pray Oh, pretty baby Now that I found you, stay And let me love you, baby Let me love you [Verse 1] You're just too good to be true Can't keep my eyes off you You feel like heaven to touch I wanna hold you so much At long last love has arrived And I thank God I'm alive You're just too good to be true Can't take my eyes off you [Chorus 2] I love you, baby And if it's quite all right I need you, baby To warm the lonely nights I love you, baby Trust in me when I say Oh, pretty baby Don't bring me down, I pray Oh, pretty baby Now that I found this day Let me love you, baby Let me love you

 

Vertaling

[Verse 1] Je bent gewoon te mooi om waar te zijn Ik kan mijn ogen niet van je afhouden Je voelt als de hemel om aan te raken Ik wil je zo graag vasthouden Eindelijk is de liefde gearriveerd En ik dank God dat ik nog leef Je bent gewoon te mooi om waar te zijn Ik kan mijn ogen niet van je afhouden [Verse 2] Vergeef me de manier waarop ik staar There's nothing else to compare De aanblik van jou maakt me zwak Er zijn geen woorden meer om te spreken Maar als jij je voelt zoals ik me voel Laat me alsjeblieft weten dat het echt is Je bent gewoon te mooi om waar te zijn Ik kan mijn ogen niet van je afhouden [Chorus 1] Ik hou van je, baby And if it's quite all right I need you, baby Om de eenzame nachten te verwarmen Ik hou van je, baby Vertrouw op me als ik zeg Oh, mooie baby Haal me niet naar beneden, bid ik Oh, mooie baby Nu dat ik je gevonden heb, blijf En laat me van je houden, schat Laat me van je houden [Verse 1] Je bent gewoon te mooi om waar te zijn Can't keep my eyes off you Je voelt als de hemel om aan te raken Ik wil je zo graag vasthouden Eindelijk is de liefde gearriveerd En ik dank God dat ik nog leef You're just too good to be true Ik kan mijn ogen niet van je afhouden [Chorus 2] I love you, baby And if it's quite all right I need you, baby Om de eenzame nachten te verwarmen I love you, baby Vertrouw op me als ik zeg Oh, mooie baby Haal me niet naar beneden, bid ik Oh, mooie baby Nu dat ik deze dag gevonden heb Laat me van je houden, schatje Laat me van je houden