Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: muse Songtekst: the dark side

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: muse - the dark side ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the dark side? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van muse! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van muse en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the dark side .

Origineel

I have lived in darkness. For all my life I've been pursued. You'd be afraid if you could feel my pain. And if you could see the things I am able to see. Break me out, break me out. Let me flee. Break me out, break me out. Set me free. I hail from the dark side. For all my life I've been besieged. You'd be scared living with my despair. And if you could feel the things I am able to feel. Break me out, break me out. Let me flee. Break me out, break me out. Set me free. Break me out, break me out. Let me flee. Break me out, break me out. Set me free. Save me from the dark side. Break me out, break me out. Set me free

 

Vertaling

Ik heb in duisternis geleefd. Mijn hele leven ben ik achtervolgd. Je zou bang zijn als je mijn pijn kon voelen. En als je kon zien de dingen die ik in staat ben om te zien. Breek me uit, breek me uit. Laat me vluchten. Breek me uit, breek me uit. Laat me vrij. Ik kom van de donkere kant. Mijn hele leven ben ik al belegerd. Je zou bang zijn om met mijn wanhoop te leven. En als je de dingen kon voelen die ik in staat ben te voelen. Breek me uit, breek me uit. Laat me vluchten. Breek me uit, breek me uit. Maak me vrij. Breek me uit, breek me uit. Laat me vluchten. Breek me uit, breek me uit. Bevrijd me. Red me van de duistere kant. Breek me uit, breek me uit. Bevrijd me.