Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: my morning jacket Songtekst: how do you know

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: my morning jacket - how do you know ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van how do you know? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van my morning jacket! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van my morning jacket en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals how do you know .

Origineel

Who closed the window? Who threw the cake? 1, 2, 3, 4 things I'd rather not take How do you know? (I know 'cause I've got that old time feeling) How do you know? (I know 'cause the architect designed the ceiling) Who fanned the fire That burned down the lake? 1, 2, 3, 4 things I'd rather forget How do you know? (I know 'cause I've got that old time feeling) How do you know? (I know 'cause the architect designed the ceiling) So warm, the warm gaze Knees start to shake 1, 2, 3, 4 things I cannot forget How do you know? How do you know? How do you know? (I know 'cause I've got that old time feeling) How do you know? (I know 'cause the architect designed the ceiling)

 

Vertaling

Wie deed het raam dicht? Wie gooide de taart? 1, 2, 3, 4 dingen. die ik liever niet neem. Hoe weet je dat? (Ik weet het omdat ik dat oude gevoel heb) Hoe weet je dat? (Ik weet het omdat de architect het plafond heeft ontworpen) Wie heeft het vuur aangewakkerd dat het meer afbrandde? 1, 2, 3, 4 dingen die ik liever vergeet Hoe weet je dat? (Ik weet het omdat ik dat oude gevoel heb) Hoe weet je dat? (Ik weet het omdat de architect het plafond heeft ontworpen) Zo warm, de warme blik Kneedjes beginnen te trillen 1, 2, 3, 4 dingen die ik niet kan vergeten Hoe weet je dat? Hoe weet je dat? Hoe weet je dat? (Ik weet het omdat ik dat oude gevoel heb) Hoe weet je dat? (Ik weet het omdat de architect het plafond heeft ontworpen)