Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: my morning jacket Songtekst: i’ll be home for christmas

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: my morning jacket - i’ll be home for christmas ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’ll be home for christmas? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van my morning jacket! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van my morning jacket en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’ll be home for christmas .

Origineel

I'll be home for Christmas You can plan on me Please have snow and mistletoe And presents on the tree Christmas Eve will find me Where the lovelight gleams I'll be home for Christmas If only in my dreams I'll be home for Christmas You can plan on me Please have snow and mistletoe And presents on the tree Christmas Eve will find me Where the lovelight gleams I'll be home for Christmas If only in my dreams

 

Vertaling

Ik zal thuis zijn met Kerstmis Je kunt op mij rekenen Zorg alsjeblieft voor sneeuw en maretak En cadeautjes in de boom Kerstavond zal me vinden Waar het licht straalt Ik zal thuis zijn met Kerstmis Al is het maar in m'n dromen zal ik met kerst thuis zijn Je kunt op mij rekenen Zorg alsjeblieft voor sneeuw en maretak en cadeautjes in de boom Kerstavond zal me vinden Waar het licht straalt Ik zal thuis zijn met Kerstmis Al is het maar in mijn dromen