Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: my morning jacket Songtekst: knot comes loose

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: my morning jacket - knot comes loose ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van knot comes loose? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van my morning jacket! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van my morning jacket en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals knot comes loose .

Origineel

B.B.B.B. Can't You See That I'm Smiling??? Can't You See - There's A Part Of Me That's Brand New???. Used To Be - Was A Part Of Me Felt Like Hidin - But Now It Comes Thru!. Deep In My Heart - That's Where The Knot Comes Loose.. Deep In My Heart - I Will Remember You.. All My Lovely Life I Been Waitin - Hot Heels Anticipatin.. Another Love I Found Not To Let It Down.. Deep In My Heart - That's Where The Knot Comes Loose.. Deep In My Heart - I Will Remember You.

 

Vertaling

Kun je niet zien dat ik glimlach? Zie je niet dat een deel van mij gloednieuw is? Vroeger was er een deel van mij dat zich verborg, maar nu komt het naar boven. Diep in mijn hart - Daar komt de knoop los... Diep in mijn hart, zal ik je herinneren. All My Lovely Life I Been Waitin - Hot Heels Anticipatin... Another Love I Found Not To Let It Down.. Deep In My Heart - That's Where The Knotes Comes Loose... Deep In My Heart - I Will Remember You...