Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mylène farmer Songtekst: love dance

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mylène farmer - love dance ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love dance? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mylène farmer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mylène farmer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love dance .

Origineel

La, la, la, la, la La, la, la, la, la [Refrain 1] Do you love me? Love me, do Me do love you, me too You me love do Love me, do you? Dis, love me? [Couplet 1] Doux est le cou Le derrière de genou Commissure de la bouche L'entrecuisse a fait mouche [Refrain 2] (La, la, la, la, la) If you say so (La, la, la, la, la) Won't let you go (La, la, la, la, la) How should I know Que tu m'aimes moi, méli mélo (La, la, la, la, la) If you say so (La, la, la, la, la) Won't let me go (Lupo lupo) Mon mélimélo, méli mélo La, la, la, la, la [Refrain 1] Do you love me? Love me, do Me do love you, me too You me love do Love me, do you? Dis, love me? [Couplet 2] Doux est le fou des fossettes À genoux, galipettes De la chance, l'entre nous est immense [Refrain 2] (La, la, la, la, la) If you say so (La, la, la, la, la) Won't let you go (La, la, la, la, la) How should I know Que tu m'aimes moi, méli mélo (La, la, la, la, la) If you say so (La, la, la, la, la) Won't let me go (Lupo lupo) Mon mélimélo, méli mélo La, la, la, la, la [Pont] Happy birthday to you Happy birthday to you too Happy birthday to you To you, to you [Refrain 2] (La, la, la, la, la) If you say so (La, la, la, la, la) Won't let you go (La, la, la, la, la) How should I know Que tu m'aimes moi, méli mélo (La, la, la, la, la) If you say so (La, la, la, la, la) Won't let me go (Lupo lupo) Mon mélimélo, méli mélo La, la, la, la, la, la, la, la, la, la Que tu m'aimes moi La la la la la, la, la, la, la, la Mon mélimélo

 

Vertaling

La, la, la, la, la, la La, la, la, la, la [Refrein 1] Hou je van me? Hou van me, doe Ik hou van je, ik ook Je houdt van me. Hou je van me? Zeg, hou je van me? [Vers 1] Zoet is de nek De achterkant van de knie Hoek van de mond Het kruis raakte de plek [Refrein 2] (La, la, la, la, la) Als jij het zegt Ik laat je niet gaan (La, la, la, la, la) Hoe moet ik weten Dat je van me houdt, méli mélo (La, la, la, la, la) Als jij het zegt Laat me niet gaan (Lupo lupo) Mijn melimelo, melimelo La, la, la, la, la [Refrein 1] Hou je van me? Hou van me, doe Ik hou van je, ik ook Je houdt van me. Hou je van me? Zeg, hou je van me? [Vers 2] Sweet is the dimpled chump Op je knieën, galopperend Gelukkig, de ruimte tussen ons is enorm [Refrein 2] (La, la, la, la, la) Als jij het zegt Ik laat je niet gaan (La, la, la, la, la) Hoe moet ik weten Dat je van me houdt, méli mélo (La, la, la, la, la) Als jij het zegt Laat me niet gaan (Lupo lupo) Mijn melimelo, melimelo La, la, la, la, la [Bridge] Gelukkige verjaardag. Happy birthday to you too Happy birthday to you Op jou, op jou [Refrein 2] (La, la, la, la, la) Als jij het zegt (La, la, la, la, la) Zal ik je niet laten gaan Hoe moet ik weten Que tu m'aimes moi, méli mélo (La, la, la, la, la) Als jij het zegt Laat me niet gaan (Lupo lupo) Mon mélimélo, méli mélo La, la, la, la, la, la, la, la, la Que tu m'aimes moi La la la la, la, la, la, la, la Mon mélimélo