Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mylo Songtekst: In my arms

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mylo - In my arms ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van In my arms? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mylo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mylo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals In my arms .

Origineel

In my arms baby yeah.......

In my..
Baby..
In my..
Baby......

In my arms baby,
In my, baby,
In my, baby,
In my arms..
In my arms baby yeah.......
In my arms baby yeah.......
In my arms baby yeah.......

In mijn armen schat yeah.......

 

Vertaling

In mijn armen schat yeah.......

In mijn..
Schat..
In mijn..
Schat......

In mijn armen schat,
In mijn, schat,
In mijn, schat,
In mijn armen..
In mijn armen schat yeah.......
In mijn armen schat yeah.......
In mijn armen schat yeah.......

In mijn armen schat yeah.......