Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mystery skulls Songtekst: magic

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mystery skulls - magic ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van magic? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mystery skulls! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mystery skulls en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals magic .

Origineel

The spell you got on me, it's like magic Got me feeling like falling in love Got me feeling like I'll never give up on Got me feeling like I'll never give up on you It's like magici got you feeling like you're falling in love I got you feeling like you'll never give up on I got you feeling like you'll never give up on It's like magic Got me feeling like falling in love Got me feeling like I'll never give up on Got me feeling like I'll never give up on you It's like magic I got you feeling like you're falling in love I got you feeling like you'll never give up on I got you feeling like you'll never give up on Magic, magic, oooh Magic, magic, oooh Magic, magic, magic, magic, oooh Magic, magic, oooh Magic, magic, oooh Magic, magic, magic, magic It's not the way you wear your hair Or you just crept out of bed, oh no It's not the way you move your eyes So it took me by surprise, oh no. Before this night is over,I pull your body closer I'mma give it to ya I wanna get back Before this night is over, I pull your body closer. The spell you got on me, it's like magic Got me feeling like falling in love Got me feeling like I'll never give up on Got me feeling like I'll never give up on you It's like magic I got you feeling like you're falling in love I got you feeling like you'll never give up on I got you feeling like you'll never give up on Magic, magic, oooh Magic, magic, oooh Magic, magic, magic, magic, oooh Magic, magic, oooh Magic, magic, oooh Magic, magic, magic, magic

 

Vertaling

De betovering die je over me hebt, het is als magie Geeft me het gevoel dat ik verliefd word Geeft me het gevoel dat ik je nooit zal opgeven Ik heb het gevoel dat ik je nooit zal opgeven Het is als magie dat je het gevoel geeft dat je verliefd wordt Ik geef je het gevoel dat je nooit zult opgeven Ik heb je gevoel dat je nooit zult opgeven Het is als magie Ik voel me alsof ik verliefd word Ik heb het gevoel dat ik nooit zal opgeven Ik heb het gevoel dat ik je nooit zal opgeven It's like magic I got you feeling like you're falling in love Ik geef je het gevoel dat je nooit zult opgeven Ik heb je gevoel dat je nooit zult opgeven Magie, magie, oooh Magie, magie, oooh Magie, magie, magie, magie, oooh Magie, magie, oooh Magie, magie, oooh Magie, magie, magie, magie Het is niet de manier waarop je je haar draagt Of je net uit bed bent gekropen, oh nee Het is niet de manier waarop je je ogen beweegt So it took me by surprise, oh no. Before this night is over,I pull your body closer I'mma give it to ya I wanna get back Before this night is over, I pull your body closer. The spell you got on me, it's like magic Got me feeling like falling in love Geeft me het gevoel dat ik je nooit zal opgeven Ik heb het gevoel dat ik je nooit zal opgeven It's like magic I got you feeling like you're falling in love Ik geef je het gevoel dat je nooit zult opgeven Ik heb je gevoel dat je nooit zult opgeven Magie, magie, oooh Magie, magie, oooh Magie, magie, magie, magie, oooh Magie, magie, oooh Magie, magie, oooh Magie, magie, magie, magie