Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mystic prophecy Songtekst: eternal flame

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mystic prophecy - eternal flame ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eternal flame? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mystic prophecy! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mystic prophecy en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eternal flame .

Origineel

Now I returned and I bring you my curse Pain and death The scars in me are yours Look into my eyes and my blood drains down And become ice Then you'll know I'm back again But then it will Be too late for regrets You have to exorcise me With my enemies blood Every drip of blood and a new pain Every secret dream and a new horrible Death Eternal flame Now you can feel my pain Into the edge of the night Eternal flame Now you are burning for me Into the edge of the night Look up And when you see the sky getting darker Then you'll know it's time

 

Vertaling

Nu ben ik teruggekeerd en ik breng je mijn vloek Pijn en dood De littekens in mij zijn de jouwe Kijk in mijn ogen en mijn bloed vloeit weg En wordt ijs Dan zul je weten Ik ben weer terug Maar dan zal het te laat zijn om spijt te hebben Je moet me uitdrijven Met het bloed van mijn vijanden Elke druppel bloed en een nieuwe pijn Elke geheime droom en een nieuwe verschrikkelijke Dood Eeuwige vlam Nu kun je mijn pijn voelen Tot aan de rand van de nacht Eeuwige vlam Nu brand je voor mij In de rand van de nacht Kijk omhoog. En als je de lucht donkerder ziet worden Dan weet je dat het tijd is