Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Natalia Oreiro ( Natalia Marisa Oreiro Iglesias ) Songtekst: Cambio dolor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: N ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Cambio dolor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Natalia Oreiro ( Natalia Marisa Oreiro Iglesias )! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Natalia Oreiro ( Natalia Marisa Oreiro Iglesias ) en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Cambio dolor .

Origineel

Juraría que no se bien lo que quiero Pero se que moriría si me quedo en la mitad Por eso vuelo a otros senderos Para conocer el mundo de verdad Aún no es tarde pero así me estoy sintiendo Y aparecen tantos miedos que no me dejan pensar Y tengo sueños de amores nuevos Y me cuesta imaginar lo que vendrá Cambio dolor por libertad Cambio heridas por un sueño Que me ayude a continuar Cambio dolor, felicidad Que la suerte sea suerte Y no algo que no he de alcanzar Juraría que no se bien lo que quiero Pero se que moriría si me quedo en la mitad Por eso vuelo a otros senderos Para conocer el mundo de verdad Aún no es tarde pero así me estoy sintiendo Y aparecen tantos miedos que no me dejan pensar Y tengo sueños de amores nuevos Y me cuesta imaginar lo que vendrá Cambio dolor por libertad Cambio heridas por un sueño Que me ayude a continuar Cambio dolor, felicidad Que la suerte sea suerte Y no algo que no he de alcanzar Cambio dolor por libertad Cambio heridas por un sueño Que me ayude a continuar Cambio dolor, felicidad Que la suerte sea suerte Y no algo que no he de alcanzar Y tengo sueños de amores nuevos Y me cuesta imaginar lo que vendrá Cambio dolor por libertad Cambio heridas por un sueño Que me ayude a continuar Cambio dolor, felicidad Que la suerte sea suerte Y no algo que no he de alcanzar. 

 

Vertaling

Ik zou zweren dat ik niet weet wat ik wil Maar ik weet dat ik zou sterven als ik in het midden blijf Waarom ik naar andere paden vlieg De wereld echt kennen Het is niet te laat, maar zo voel ik me En er verschijnen zoveel angsten die me niet aan het denken zetten En ik heb dromen van nieuwe liefdes En ik kan me moeilijk voorstellen wat er gaat komen. Ik verander pijn voor vrijheid Ik verruil wonden voor een droom Help me door te gaan Ik verander pijn, geluk Laat geluk geluk zijn En niet iets dat ik niet zal bereiken. Ik zou zweren dat ik niet weet wat ik wil Maar ik weet dat ik zou sterven als ik in het midden blijf Waarom ik naar andere paden vlieg De wereld echt kennen Het is niet te laat, maar zo voel ik me En er verschijnen zoveel angsten die me niet aan het denken zetten En ik heb dromen van nieuwe liefdes En ik kan me moeilijk voorstellen wat er gaat komen. Ik verander pijn voor vrijheid Ik verruil wonden voor een droom Help me door te gaan Ik verander pijn, geluk Laat geluk geluk zijn En niet iets dat ik niet zal bereiken Verander pijn voor vrijheid Ik verruil wonden voor een droom Help me door te gaan Ik verander pijn, geluk Laat geluk geluk zijn En niet iets dat ik niet zal bereiken En ik heb dromen van nieuwe liefdes En ik kan me moeilijk voorstellen wat er gaat komen. Ik verander pijn voor vrijheid Ik verruil wonden voor een droom Help me door te gaan Ik verander pijn, geluk Laat geluk geluk zijn En niet iets dat ik niet zal bereiken.