Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Natalia Oreiro ( Natalia Marisa Oreiro Iglesias ) Songtekst: Vengo del mar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: N ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Vengo del mar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Natalia Oreiro ( Natalia Marisa Oreiro Iglesias )! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Natalia Oreiro ( Natalia Marisa Oreiro Iglesias ) en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Vengo del mar .

Origineel

Tantas cosas perdí Muchos sueños olvidé Tanto me arrepentí Por no aprender a querer Dispuesta a partir Sola me quedé Y después sin pensar Sé que me escape... Luego en soledad Tantos sitios caminé Era así la verdad Tan vacía y tan cruel Me anime a volar Y volé, volé Y ahora quiero encontrar Todo aquello que soñé (Coro) Vengo del mar Vengo de lejos Vengo para cambiar Una pena de amor por un beso Vengo a buscar el sol Me trae el viento Cambio desilusión Por un sentimiento Tantas cosas perdí Muchos sueños olvidé Tanto me arrepentí Por no aprender a querer Me anime a volar Y volé, volé Y ahora quiero encontrar Todo aquello que soñé (Coro x2) 

 

Vertaling

Ik ben zoveel dingen kwijtgeraakt Veel dromen ben ik vergeten Ik had er zo veel spijt van Om niet te leren lief te hebben Bereid te vertrekken Ik bleef alleen En dan zonder na te denken Ik weet dat ik ontsnap ... Dan alleen Zoveel plaatsen waar ik liep Het was zo de waarheid Zo leeg en zo wreed Ik moedigde mezelf aan om te vliegen En ik vloog, ik vloog En nu wil ik vinden Alles waar ik van droomde (refrein) Ik kom uit de zee Ik kom van ver Ik kom veranderen Jammer van liefde voor een zoen Ik kom de zon zoeken De wind brengt me Teleurstelling gewijzigd Voor een gevoel Zoveel dingen die ik verloor Veel dromen ben ik vergeten Ik had er zo veel spijt van Om niet te leren lief te hebben Ik moedigde mezelf aan om te vliegen En ik vloog, ik vloog En nu wil ik vinden Alles waar ik van droomde (Chorus x2)