Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Nicki Nicole ( Nicki Nicole) Songtekst: Me Gusta

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: N ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Me Gusta? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Nicki Nicole ( Nicki Nicole)! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Nicki Nicole ( Nicki Nicole) en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Me Gusta .

Origineel

Me gusta que me miren Me gusta que me quieran Me gusta que me hablen Me gusta, me?gusta Me?gusta mirarte Contigo hacer Algo?más que Yo no hago con nadie Se?parece mucho al cielo Y yo luciendo como infierno No sé que hacer, no logro entender No puedo evitar que sea mi amanecer En las noches de desvelo No no, ah ah Él se parece mucho al cielo Y yo luciendo como infierno No, y como le hago para dejar de ser Aquella mala niña que nunca educaron bien Y como le hago para dejar de ser Aquella mala niña que nunca educaron bien Se parece mucho al cielo Y yo luciendo como infierno No sé que hacer, no logro entender Como evitar que sea mi amanecer Y yo, y yo luciendo como infierno Se parece mucho al cielo Cielo, cielo, cielo, cielo Me gusta que me miren Me gusta que me quieran Me gusta que me hablen Me gusta, me gusta Me gusta mirarte Contigo hacer Algo más que Yo no hago con nadie Se parece mucho al cielo Y yo luciendo como infierno No sé que hacer, no logro entender No puedo evitar que sea mi amanecer En las noches de desvelo No no, ah ah Él se parece mucho al cielo Y yo luciendo como infierno (como infierno) 

 

Vertaling

Ik word graag gezien Ik hou ervan om bemind te worden Ik vind het leuk om met je te praten Ik vind het leuk, ik vind het leuk Ik kijk graag naar je Met jou doen Iets meer dan Ik doe met niemand iets. Het lijkt veel op de hemel En ik zie eruit als de hel Ik weet niet wat ik moet doen, ik kan het niet begrijpen Ik kan niet voorkomen dat het mijn zonsopgang is Op slapeloze nachten Nee nee ah ah Hij lijkt veel op de hemel En ik zie er verdomd uit Nee, en hoe kan ik ophouden Dat stoute meisje dat nooit goed is opgevoed En hoe kan ik stoppen met zijn Dat stoute meisje dat nooit goed opgevoed heeft Het lijkt veel op de hemel En ik zie eruit als de hel Ik weet niet wat ik moet doen, ik kan het niet begrijpen Hoe te voorkomen dat ik mijn dageraad ben En ik, en ik zie eruit als de hel Het lijkt veel op de hemel, hemel, hemel, hemel, hemel. Ik wil graag gezien worden Ik hou ervan om bemind te worden Ik vind het leuk om met je te praten Ik vind het leuk, ik vind het leuk Ik kijk graag naar je Met jou doen Iets meer dan Ik doe met niemand iets. Het lijkt veel op de hemel En ik zie eruit als de hel Ik weet niet wat ik moet doen, ik kan het niet begrijpen Ik kan niet voorkomen dat het mijn zonsopgang is Op slapeloze nachten Nee nee ah ah Hij lijkt veel op de hemel En ik kijk als de hel (als de hel)