Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: No Te Va Gustar Songtekst: Adiós

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: N ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Adiós? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van No Te Va Gustar! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van No Te Va Gustar en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Adiós .

Origineel

Adiós, se dijeron adiós El tiempo es exacto, pero su amor no Y hoy se encuentran en todo el aire les quema.  Nosotros miramos de afuera sol, te pedimos a vos que cures la herida que tiene su amor.  Es señal distante que agita las noches cansadas de invierno ¿Dónde estará nuestro camino cuándo el tiempo atrapó al destino? Cómo… si tus besos son mi vino dejálo ir, que no se detenga.  Saber es escuchar palabras a tiempo que no se dicen palabras a tiempo. 

 

Vertaling

Tot ziens tot ziens De tijd is precies, maar zijn liefde is dat niet En vandaag zijn ze overal in te vinden de lucht verbrandt ze. We kijken van buiten zon, we vragen je Moge je de wond genezen die zijn liefde heeft. Het is een ver signaal dat de nachten doet schudden moe van de winter Waar zal ons pad zijn Wanneer heeft de tijd het lot getroffen? Hoe ... als jouw kussen mijn wijn zijn laat het gaan, het zal niet stoppen. Weten luistert woorden op tijd zeggen ze niet woorden op tijd.