Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: naiara azevedo Songtekst: resposta lepo lepo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: naiara azevedo - resposta lepo lepo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van resposta lepo lepo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van naiara azevedo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van naiara azevedo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals resposta lepo lepo .

Origineel

Aah olha com quem fui envolver. Com um cara pé rapado, preguiçoso e quebrado. Aah me diz cê tá pensando o que. Que só por lepo lepo eu vou ficar com você. Meu filho acorda pra realidade. Você é muito pouco pra mim. E se quiser saber da verdade. Seu lepo lepo é fraco. Sempre fiquei na vontade. "cê" não tem carro. "cê " não tem teto. E quer viver só de fazer lepo lepo. Eu quero mais, mais, mais, mais. Mais, mais, mais que lepo lepo

 

Vertaling

Kijk eens met wie ik iets heb. Een kerel met een geschoren voet, lui en gebroken. Zeg me wat je denkt. Dat ik gewoon voor de lol bij je zal zijn. Mijn zoon, word wakker in de realiteit. Je bent te klein voor mij. En als je de waarheid wilt weten. Je lepo lepo is zwak. Ik ben altijd in de stemming geweest. "Je hebt geen auto. "Je hebt geen dak boven je hoofd. En jij wilt leven met lepo lepo lepo. Ik wil meer, meer, meer, meer. Meer, meer, meer dan lepo lepo