Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Naill Horan Songtekst: Slow Hands

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Naill Horan - Slow Hands ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Slow Hands? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Naill Horan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter N van Naill Horan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Slow Hands .

Origineel

We should take this back to my place That's what she said right to my face 'Cause I want you bad, yeah, I want you, baby I've been thinking 'bout it all day And I hope you feel the same way, yeah 'Cause I want you bad, yeah, I want you, baby Slow, slow hands Like sweat dripping down our dirty laundry No, no chance That I'm leaving here without you on me I, I know, yeah, I already know that there ain't no stopping Your plans and those slow hands Slow hands I just wanna take my time We could do this, baby, all night, yeah 'Cause I want you bad Yeah, I want you, baby Slow, slow hands Like sweat dripping down our dirty laundry No, no chance That I'm leaving here without you on me I, I know, yeah, I already know that there ain't no stopping Your plans and those slow hands Fingertips putting on a show Got me now and I can't say "No" Wanna be with you all alone Take me home, take me home Fingertips putting on a show Can't you tell that I want you, baby, yeah Slow hands Like sweat dripping down our dirty laundry No, no chance That I'm leaving here without you on me I, I know, yeah, I already know that there ain't no stopping Slow hands Like sweat dripping down our dirty laundry No, no chance That I'm leaving here without you on me I, I know, yeah, I already know that there ain't no stopping Your plans and those slow hands

 

Vertaling

We moeten dit terug naar mijn plaats nemen Dat zei ze gelijk aan mijn gezicht Omdat ik jou slecht wil, ja, ik wil jou, baby Ik heb het de hele dag gedacht En ik hoop dat je op dezelfde manier voelt, ja Omdat ik jou slecht wil, ja, ik wil jou, baby Langzame, langzame handen Zoals zweet druipen onze vuile was Nee, geen kans Dat ik hier zonder jou op me vertrek Ik weet het, ja, ik weet al dat er geen stoppen is Jouw plannen en die langzame handen Langzame handen Ik wil gewoon mijn tijd nemen We kunnen dit doen, baby, de hele nacht, ja Omdat ik je slecht wil Ja, ik wil jou, baby Langzame, langzame handen Zoals zweet druipen onze vuile was Nee, geen kans Dat ik hier zonder jou op me vertrek Ik weet het, ja, ik weet al dat er geen stoppen is Jouw plannen en die langzame handen Vingertoppen zetten een show aan Ik heb me nu en ik kan niet "Nee" zeggen Wil je alleen bij je zijn Breng me naar huis, breng me naar huis Vingertoppen zetten een show aan Kan je niet vertellen dat ik jou wil, schat, ja Langzame handen Zoals zweet druipen onze vuile was Nee, geen kans Dat ik hier zonder jou op me vertrek Ik weet het, ja, ik weet al dat er geen stoppen is Langzame handen Zoals zweet druipen onze vuile was Nee, geen kans Dat ik hier zonder jou op me vertrek Ik weet het, ja, ik weet al dat er geen stoppen is Jouw plannen en die langzame handen