Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nalanda Songtekst: vou contar até 3

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nalanda - vou contar até 3 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vou contar até 3? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nalanda! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nalanda en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vou contar até 3 .

Origineel

Já cansei de fingir não reparar. É sempre a mesma história. Você foge só de me ver passar. Na rua onde mora. Afinal por quê tanto medo assim. Se você não sente nada por mim. Afinal por quê tanto medo assim. Se você não sente nada. Eu hoje já cansei de esperar um movimento seu. Te peguei pelo braço e te falei. Que você continua meu, continua meu. E você como um covarde desapareceu. Vou contar até três pra você voltar. Não vou ficar esperando. Tenho mais de mil razões mas não vou te falar. Nem fique me provocando

 

Vertaling

Ik ben het zat om te doen alsof het me niet opviel. Het is altijd hetzelfde verhaal. Je rent weg alleen maar om me te zien passeren. In de straat waar je woont. Waarom dan zoveel angst. Als je niets voor me voelt. Waarom dan zoveel angst. Als je niets voelt. Vandaag was ik het zat om te wachten tot jij iets zou doen. Ik nam je bij de arm en vertelde je Dat je nog steeds van mij bent, nog steeds van mij. En jij, als een lafaard, verdween. Ik tel tot drie voor je om terug te komen. Ik zal niet wachten. Ik heb meer dan duizend redenen, maar die zal ik je niet vertellen. Plaag me zelfs niet