Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nana mouskouri Songtekst: but not for me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nana mouskouri - but not for me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van but not for me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nana mouskouri! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nana mouskouri en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals but not for me .

Origineel

They're writing songs of love But not for me A lucky star's above But not for me With love to lead the way I've found more clouds of gray Than any Russian play Could guarantee I was a fool to fall And get that way Hi ho! Alas! And also, lackaday! Although I can't dismiss The memory of her kiss I guess She's not for me It all began so well But what an end This is the time A fellow needs a friend When every happy plot Ends with a the marriage knot And there's No knot for me

 

Vertaling

Ze schrijven liefdesliedjes Maar niet voor mij Er staat een geluksster boven Maar niet voor mij Met liefde om de weg te leiden Ik heb meer grijze wolken gevonden Dan een Russisch spel zou kunnen garanderen Ik was een dwaas om te vallen En zo te worden Hi ho! Helaas! En ook, lackaday! Hoewel ik niet kan ontslaan De herinnering aan haar kus denk ik Ze is niet voor mij Het begon allemaal zo goed Maar wat een einde Dit is het moment Een man heeft een vriend nodig Wanneer elk gelukkig plot eindigt met een huwelijksknoop En er is Geen knoop voor mij