Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nana mouskouri Songtekst: de colores

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nana mouskouri - de colores ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van de colores? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nana mouskouri! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nana mouskouri en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals de colores .

Origineel

De Colores - Nana Mouskouri Trad. - Arrgt T. Brito De colores, De colores se visten los campos En la primavera, De colores, De colores son los pajaritos Que vienen de afuera, De colores, De colores es el arcoiris Que vemos lucir, why por eso los grandes amores De muchos colores me gustan a mi, why por eso los grandes amores De muchos colores me gustan a mi, why por eso los grandes amores De muchos colores me gustan a mi. Canta el gallo, Canta el gallo con el Quiri, quiri, quiri, quiri, qui La gallina, La gallina con el Cara, cara, cara, cara cara Los polluelos, Los polluelos con el Pio, pio, pio, pio, pi why por eso los grandes amores De muchos colores me gustan a mi, why por eso los grandes amores De muchos colores me gustan a mi, why por eso los grandes amores De muchos colores me gustan a mi.

 

Vertaling

Of Colors - Nana Mouskouri Trad. - Arrgt T. Brito Van kleuren, Met kleuren zijn de velden gekleed In de lente, Van kleuren, Van kleuren zijn de vogeltjes Die van buiten komen, Van kleuren, Gekleurd is de regenboog Dat we zien schitteren, waarom dat de reden is waarom de grote liefdes Van vele kleuren die mij bevallen, waarom dat de reden is waarom de grote liefdes Van vele kleuren die mij bevallen, waarom dat de reden is waarom de grote liefdes Van vele kleuren die mij bevallen. De haan kraait, De haan zingt met de Quiri, quiri, quiri, quiri, quiri, qui De kip, De kip met de Gezicht, gezicht, gezicht, gezicht, gezicht De kuikens, De kuikens met de Tweet, tweet, tweet, tweet, tweet, tweet waarom dat de reden is waarom de grote liefdes Van vele kleuren die mij bevallen, waarom dat de reden is waarom de grote liefdes Van vele kleuren die mij bevallen, waarom dat de reden is waarom de grote liefdes Van vele kleuren die mij bevallen.