Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nana mouskouri Songtekst: waiting

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nana mouskouri - waiting ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van waiting? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nana mouskouri! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nana mouskouri en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals waiting .

Origineel

1- The clouds have cornered my life again The horizon has blinded my sight again AndI know I must be strong Carrying on alone Whenever my dreams have stormed 'till morning You were there, an angel, a blesssing No, I cannot see your smile And I'm defenseless like a child R1 And I' v been waiting And I' ve been crying And I' ve been loving Loving, 2- You were the one I wanted to live for You were my life, how could I ever ask for more? Still my mind went on believing That you never could be leaving R2 And I've been waiting And I've been crying And I've been loving Love...... Refrain 1

 

Vertaling

1- De wolken hebben mijn leven weer in het nauw gedreven De horizon heeft mijn zicht weer verblind En ik weet dat ik sterk moet zijn Alleen verder gaan Wanneer mijn dromen hebben gestormd tot de ochtend Jij was daar, een engel, een zegen Nee, ik kan je glimlach niet zien En ik ben weerloos als een kind R1 En ik heb gewacht En ik heb gehuild En ik heb liefgehad Liefdevol, 2- Jij was degene voor wie ik wilde leven Jij was mijn leven, hoe kon ik ooit om meer vragen? Toch ging mijn geest door met geloven Dat je nooit weg kon gaan R2 En ik heb gewacht. En ik heb gehuild And I've been loving Love...... Refrein 1