Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nanci griffith Songtekst: love's found a shoulder

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nanci griffith - love's found a shoulder ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love's found a shoulder? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nanci griffith! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nanci griffith en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love's found a shoulder .

Origineel

My friends think I'm crazy and maybe it's true 'Cause I'll go on and love you this way Though I have discovered that you love another And hardly remember my name [Chorus:] My youth was so crazy, my heart was so lazy Love never could stand me still But, love's found a shoulder now that I'm older With plenty of time to kill I wish you well for your new love 'Cause true love is so hard to hold You'll be the one that I dream of 'till I find a love of my own Now, here I am standin' in the cold winter rain If hearts were of wool I'd be warm I've known some kind hearts and I've touched a few Though I never claim one for my own [Chorus]

 

Vertaling

Mijn vrienden denken dat ik gek ben en misschien is het waar 'Want ik ga door en hou van je op deze manier Hoewel ik heb ontdekt dat je van een ander houdt En mijn naam nauwelijks meer weet [Refrein:] Mijn jeugd was zo gek, mijn hart was zo lui Liefde kon me nooit uitstaan Maar, liefde heeft een schouder gevonden nu ik ouder ben Met genoeg tijd om te doden Ik wens je het beste voor je nieuwe liefde Want ware liefde is zo moeilijk vast te houden Jij zult degene zijn waar ik van droom tot ik mijn eigen liefde vind Nu, hier sta ik dan in de koude winterregen Als harten van wol waren zou ik warm zijn Ik heb harten gekend en ik heb er een paar aangeraakt Hoewel ik er nooit een voor mezelf heb opgeëist [refrein]