Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nancy sinatra Songtekst: sorry ’bout that

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nancy sinatra - sorry ’bout that ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sorry ’bout that? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nancy sinatra! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nancy sinatra en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sorry ’bout that .

Origineel

Last night I went trippin' out with someone new Headin' straight to where I knew you'd be So c'mon baby tell me what it did to you When you saw that stranger kissin' me You ain't gonna treat me Like no alley cat And if I broke your heart last night Sorry 'bout that You keep tellin' me that you don't care no more Like you're the only joker in the deck Well I'd just like to know what you were shakin' for When he put his arms around my neck And you ain't gonna treat me Like no alley cat And if I broke your heart last night Gee, I'm sorry 'bout that And you tell me my motor just ain't runnin' right He tells me I'm pretty well equipped So baby tell me why your face kept turnin' white Every time I sent him on a trip I'm tired of bein' treated, yeah Like your alley cat So if I broke your heart last night You know how sorry I am about that Spoken: If there's anything I can't stand to see is a grown man cry. Poor baby

 

Vertaling

Gisteravond ging ik trippen met een nieuw iemand Op weg naar waar ik wist dat jij zou zijn Dus kom op schat vertel me wat het met je deed When you saw that stranger kissin' me Je gaat me toch niet behandelen Als een straatkat En als ik je hart gebroken heb vannacht Sorry daarvoor. Je blijft me vertellen dat het je niet meer kan schelen Alsof je de enige joker in het spel bent Nou, ik zou graag willen weten waar je voor trilde Toen hij zijn armen om mijn nek sloeg En je gaat me niet behandelen Like no alley cat En als ik je hart gebroken heb vannacht Gee, I'm sorry 'bout that En jij vertelt me dat mijn motor niet goed loopt Hij zegt me dat ik goed uitgerust ben Dus schatje vertel me waarom je gezicht wit werd Every time I sent him on a trip Ik ben het zat om behandeld te worden, ja Like your alley cat Dus als ik je hart gebroken heb vannacht Je weet hoezeer me dat spijt. Gesproken: Als er iets is wat ik niet kan uitstaan is een volwassen man zien huilen. Arme schat.