Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nancy sinatra Songtekst: what’d i say

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nancy sinatra - what’d i say ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van what’d i say? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nancy sinatra! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nancy sinatra en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals what’d i say .

Origineel

Hey, baby, don't you do me wrong Come and love your mama all night long All right, hey, hey, all right See the boy with the diamond ring He knows how to shake that thing All right now, hey, hey, hey, hey Tell your mama, tell your pa I'm gonna send you back To Arkansas, oh, yes You don't do right You don't do right now When you see me in misery Come on, baby, see about me All right, all right, all right He's a boy and really turns me on He can boogie all night long Yeah, yeah, what'd I say, all right Well, tell me what'd I say (Tell me what'd I say) Tell me what'd I say (Tell me what'd I say) Tell me what'd I say now (Tell me what'd I say) Tell me what'd I say (Tell me what'd I say) Tell me what'd I say (Tell me what'd I say) Tell me what'd I say (Tell me what'd I say) Well, I wanna know (Yes, I wanna know) Baby, I wanna know now (Yes, I wanna know) Baby, I wanna know now (Yes, I wanna know) I wanna know now (Yes, I wanna know) Yeah, I wanna know (Yes, I wanna know) Well, I wanna know (Yes, I wanna know) One more time! Huh (Huh) Ho (Ho) Huh (Huh) Ho (Ho) Huh (Huh) Ho (Ho) Well, one more time (Just one more time) I say one more time right now (Just one more time) Yeah, one more time now (Just one more time) I say it one more time, yeah (Just one more time) Just one more time (Just one more time) Huh (Huh) Ho (Ho) Huh (Huh) Ho (Ho) Huh (Huh) Ho (Ho) Make me feel so good (Make me feel so good) Yeah, you make me good (Make me feel so good) Make me feel so good now (Make me feel so good) Make me feel so good right now (Make me feel so good) Make me feel so good now (Make me feel so good) Just like I should now (Make me feel so good) Well, shake that thing (Baby, shake that thing) Baby, shake that thing (Baby, shake that thing) Baby, shake that thing now (Baby, shake that thing) Yeah, shake that thing (Baby, shake that thing) Baby, shake that thing now (Baby, shake that thing) Baby, shake that thing (Baby, shake that thing) Woah! I feel all right (Make me feel all right) You make me I feel all right (Make me feel all right) You make me I feel all right now (Make me feel all right) Yeah, all right (make me feel all right) I'm all right now (Make me feel all right) Make me I feel all right (Make me feel all right) I need to tell you everything is Groovie!

 

Vertaling

Hey, baby, doe me geen kwaad Kom en hou van je mama de hele nacht lang Oké, hé, hé, oké Zie de jongen met de diamanten ring Hij weet hoe hij dat ding moet schudden Oké nu, hé, hé, hé, hé Vertel het je moeder, vertel het je vader I'm gonna send you back Naar Arkansas, oh, ja You don't do right You don't do right now When you see me in misery Kom op, baby, kijk naar me Oké, oké, oké Hij is een jongen en windt me echt op He can boogie all night long Ja, ja, wat heb ik gezegd, oké Nou, vertel me wat ik zei (Tell me what'd I say) Tell me what'd I say (Zeg me wat ik heb gezegd) Zeg me wat ik nu zeg. Vertel me wat ik heb gezegd Vertel me wat ik heb gezegd Tell me what'd I say Well, I wanna know (Ja, ik wil het weten) Baby, I wanna know now (Ja, ik wil het nu weten) Schatje, ik wil het nu weten (Ja, ik wil het weten) Ik wil het nu weten (Ja, ik wil het weten) Ja, ik wil het weten. Wel, ik wil het weten (Ja, ik wil het weten) Nog een keer. Huh (Huh) Ho (Ho) Huh (Huh) Ho (Ho) Huh (Huh) Ho (Ho) Nou, nog een keer (Just one more time) I say one more time right now (Just one more time) Yeah, one more time now (Just one more time) I say it one more time, yeah (Just one more time) Just one more time (Just one more time) Huh (Huh) Ho (Ho) Huh (Huh) Ho (Ho) Huh (Huh) Ho (Ho) Make me feel so good (Maak dat ik me zo goed voel) Yeah, you make me good (Make me feel so good) Make me feel so good now (Make me feel so good) Make me feel so good right now (Make me feel so good) Make me feel so good now (Make me feel so good) Just like I should now (Make me feel so good) Nou, schudden dat ding (Baby, schudden dat ding) Baby, shake that thing (Baby, schud dat ding) Baby, shake that thing now (Baby, schud dat ding) Ja, schudden dat ding (Baby, schudden dat ding) Baby, schudden dat ding nu (Baby, schudden dat ding) Baby, schudden dat ding (Baby, schudden dat ding) Woah! I feel all right (Make me feel all right) You make me I feel all right (Make me feel all right) You make me I feel all right now (Make me feel all right) Yeah, all right (make me feel all right) I'm all right now (Make me feel all right) Make me I feel all right (Make me feel all right) I need to tell you everything is Groovie!