Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nancy sinatra Songtekst: who will buy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nancy sinatra - who will buy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van who will buy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nancy sinatra! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nancy sinatra en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals who will buy .

Origineel

[Hook 1:] Who will buy this wonderful morning Such a sky you never did see Who will tie it up with a ribbon And put it in a box for me [Verse 1:] So I can see at my leisure Whenever things go wrong And I can keep it as a treasure To last my whole life long [Hook 2:] Who will buy this wonderful feeling I'm so high, I swear I could fly Me oh my, I don't want to lose it So what am I to do, to keep the sky so blue There must be someone who will buy [Musical Interlude] [Hook 1:] Who will buy this wonderful morning Such a sky you never did see Who will tie it up with a ribbon And put it in a box for me [Verse 2:] They'll never be a day so sunny It could not happen twice Where is a man with all the money It's cheap at half the price [Hook 2:] Who will buy this wonderful feeling I'm so high, I swear I could fly Me oh my, I don't want to lose it So what am I to do, to keep the sky so blue There must be someone who will buy

 

Vertaling

[Hook 1:] Wie zal deze prachtige morgen kopen Zo'n hemel die je nog nooit hebt gezien Wie zal het vastbinden met een lint En stopt het in een doos voor mij [Vers 1:] Zodat ik op mijn gemak kan kijken Wanneer de dingen verkeerd gaan En ik kan het bewaren als een schat Om mijn hele leven lang mee te gaan [Vers 2:] Wie zal dit heerlijke gevoel kopen Ik ben zo high, ik zweer dat ik zou kunnen vliegen Me oh my, I don't want to lose it Dus wat moet ik doen, om de lucht zo blauw te houden er moet iemand zijn die het wil kopen [Musical Interlude] [Hook 1:] Who will buy this wonderful morning Zo'n hemel die je nog nooit hebt gezien Wie knoopt het dicht met een lint En stopt het in een doos voor mij [Vers 2:] Er zal nooit een dag zo zonnig zijn Het kan geen twee keer gebeuren Waar is een man met al het geld It's cheap at half the price [Hook 2:] Wie zal dit heerlijke gevoel kopen I'm so high, I swear I could fly Me oh my, I don't want to lose it Dus wat moet ik doen, om de lucht zo blauw te houden Er moet iemand zijn die het wil kopen