Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nas Songtekst: remember the times (intro)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nas - remember the times (intro) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van remember the times (intro)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals remember the times (intro) .

Origineel

[Nas] Alright, are you sure [Kelis] Yeah, I'm sure So wait, you're telling me there's no- You can't think of anybody In your past, in your dirty dark crazy past (Nas laugh) So if I gave you a free pass, you wouldn't wanna do them just one last time [Nas] No [Kelis] Come on [Nas] No [Kelis] I don't believe you, all them- All them bitches? I'm serious, okay I'm saying you have Before we get married you have one free pass I don't need to know about it [Nas] Mhm... [Kelis] But it's one girl, there's one girl that you had in the past that you could say "You know what? Let me hit that one more time" [Nas] Ah, I can't really think of nobody Definitely ain't nobody 'cause I've been there, done that You know, let me go through it

 

Vertaling

Nee Oke, weet je zeker Ik geloof je niet. Ja, ik weet het zeker. Dus wacht, je vertelt me dat er niemand is... Je kan aan niemand denken In je verleden, in je vieze donkere gekke verleden. Dus als ik je een vrijkaartje zou geven, zou je ze niet nog een keer willen doen [Nas] Nee Maar het is één meisje. Kom op. [Nas] Nee [Kelis] Ik geloof je niet, al die... Al die wijven? Ik ben serieus, oké ik zeg je hebt... Voordat we gaan trouwen heb je één gratis pas. Ik hoef er niets van te weten. [Nas] Mhm... [Kelis] Maar het is een meisje, er is een meisje dat je in het verleden had, dat je zou kunnen zeggen. "Weet je wat? Laat me dat nog een keer raken" [Nas] Ah, ik kan niet echt aan iemand denken Zeker niet niemand, want ik ben daar geweest, heb dat gedaan Weet je, laat me er doorheen gaan