Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nas Songtekst: you owe me (feat ginuwine)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nas - you owe me (feat ginuwine) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you owe me (feat ginuwine)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nas! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nas en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you owe me (feat ginuwine) .

Origineel

[Nas] Uh, it's real, it's real, it's real Uh, uh, owe me back, uh shorty Shorty, what up, huh? Come on [1 - Ginuwine] Shorty, say what's your price Just to back it up You can hold my ice Now let's say you owe me something [Nas] Yeah, owe me back like you owe your tax Owe me back like forty acres to Blacks Pay me back when you shake it like that girl [2 - Ginuwine] Shorty, say what's your price Just to back it up You can hold my ice Now let's say you owe, owe, owe [Nas] Yeah owe me back like you owe your rent Owe me back like its money I spent Pay me back when you shake it again The don, all the time, with all the shine You small time, I ball with mine Links, minks, Bentley, it's all with mine My jams bump out to the borderline UK hot with it, blew spots with it Every continent love when I spit it Corners to blocks, even the cops feel it Brothas on lockdown on their cots feel it It's real in the field the Last Mohican Who survived in the streets and did something decent Now I got plans to buy the whole hood Legit' now, I ain't gotta lie to no judge I make hits now, money I flip now Hood fella every honey wanna kiss now I lit up my neck, pinkie, and wrist now So girls everywhere, this is how we get down [Repeat 1] [3 - Ginuwine] Shorty, say what's your price Just to back it up You can hold my ice Now let's say you owe, owe, owe [Nas] Yeah owe me back like you owe your rent Owe me back like its money I lent Pay me back when you shake it again [Nas] Play to win, girls in the club moving I get 'em real hot, my songs seduce 'em I flow, I'm so mysterious Nas, and Nasty's the alias Everything platinum I glow Cadillac trucks pulling up to the do' On top out the car, lounge at the bar We spent a thou', we wild, look at how rowdy we are Feel like a million dollars, feel me holler To the max with the Benz and chrome wheeled Impalas Thugs and renta's, to the playas and ballers Sexy mamas, fly ladies lookin' proper Look good enough to be taken shoppin' Earrings, bracelets, now you rocking Your body's so nice that I give you this option Let you wear my big chain if we get it popping [Repeat 1] [Repeat 2] [Ginuwine] I put the shackles on your feet (You owe me) I think you owe me some (You owe me) The shackles on your feet (You owe Nas) I think you owe me some (You owe Ginuwine) (You owe Timbaland, you owe me) [Nas] Lock you down baby, you know what you owe me Mack like Goldie, it's the same story Let you hold something, you spending it right Know where you gon' be by the end of the night Make it bounce, shake it, move it around Wiggle it a little bit, throw it to the south Fantasizing me inside and you riding Throw it like a stallion, you wearin' my medallion [Ginuwine] Shorty, say what's your price Just to back it up You can hold my ice Now let's say you owe me something (You owe me something, oh yeah) I said shorty, say what's your price (You owe Nas) Just to back it up (You owe Ginuwine) You can hold my ice (You owe Timbaland) Now let's say you owe You owe us something, baby Oh, oh, oh

 

Vertaling

[Nas] Uh, it's real, it's real, it's real Uh, uh, je bent me iets schuldig, uh shorty Shorty, wat is er, huh? Kom op. [1 - Ginuwine] Shorty, zeg wat is je prijs Just to back it up Je kunt mijn ijs vasthouden. Laten we zeggen dat je me iets schuldig bent [Nas] Ja, je bent me iets schuldig zoals je je belasting schuldig bent Schuldig me terug zoals veertig acres aan zwarten Betaal me terug als je het schudt zoals dat meisje [2 - Ginuwine] Shorty, zeg wat is je prijs Just to back it up You can hold my ice Laten we zeggen dat je schuldig, schuldig, schuldig bent [Nas] Ja, je bent me iets schuldig zoals je je huur schuldig bent Schuldig me terug alsof het geld is dat ik uitgaf Betaal me terug als je weer schudt The don, all the time, with all the shine You small time, I ball with mine Links, minks, Bentley, het is allemaal met de mijne My jams bump out to the borderline UK hot with it, blew spots with it Every continent love when I spit it Hoeken tot blokken, zelfs de politie voelt het Broeders opgesloten op hun bed voelen het Het is echt in het veld, de laatste Mohikaan. Die overleefde in de straten en deed iets fatsoenlijks Nu heb ik plannen om de hele buurt te kopen Legit' now, I ain't gotta lie to no judge Ik maak nu hits, geld dat ik nu omdraai Hood fella every honey wanna kiss now Ik heb mijn nek, pink en pols nu aangestoken Dus meisjes overal, dit is hoe we naar beneden komen [Herhaal 1] [3 - Ginuwine] Shorty, say what's your price Just to back it up You can hold my ice Laten we zeggen dat je schuldig bent, schuldig, schuldig [Nas] Ja, je bent me iets schuldig, zoals je je huur schuldig bent Schuldig me terug alsof het geld is dat ik geleend heb Betaal me terug als je weer schudt [Nas] Speel om te winnen, meisjes in de club bewegen I get 'em real hot, my songs seduce 'em Ik flow, ik ben zo mysterieus Nas, and Nasty's the alias Alles wat platinum is gloei ik Cadillac trucks trekken op naar de do' On top out the car, lounge at the bar We hebben geld uitgegeven, we zijn wild, kijk eens hoe ruig we zijn Feel like a million dollars, feel me holler To the max with the Benz and chrome wheeled Impalas Thugs and renta's, to the playas and ballers Sexy mamas, fly ladies lookin' proper Look good enough to be taken shoppin' Earrings, bracelets, now you rocking Je lichaam is zo mooi dat ik je deze optie geef Laat je mijn grote ketting dragen als we knallen [Herhaal 1] [Herhaal 2] [Ginuwine] I put the shackles on your feet (You owe me) I think you owe me some (You owe me) De boeien aan je voeten (Je bent het Nas verschuldigd) I think you owe me some (You owe Ginuwine) (Je bent Timbaland schuldig, je bent mij schuldig) [Nas] Sluit je op baby, je weet wat je me schuldig bent Mack als Goldie, het is hetzelfde verhaal Laat je iets houden, je geeft het goed uit Weet waar je zal zijn aan het eind van de nacht Make it bounce, shake it, move it around Wiggle it a little bit, throw it to the south Fantaseer over mij binnen en jij rijdt Throw it like a stallion, you wearin' my medallion [Ginuwine] Shorty, say what's your price Just to back it up You can hold my ice Laten we zeggen dat je me iets schuldig bent (Je bent me iets schuldig, oh ja) Ik zei shorty, zeg wat is je prijs (Je bent Nas wat verschuldigd) Just to back it up (You owe Ginuwine) You can hold my ice (Je staat bij Timbaland in het krijt) Now let's say you owe You owe us something, baby Oh, oh, oh