Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nat king cole Songtekst: cherie i love you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nat king cole - cherie i love you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cherie i love you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nat king cole! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nat king cole en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cherie i love you .

Origineel

Cherie, Cherie, je t'aime Cherie, listen again I only know that I love you so I can't pretend that I don't You know Cherie, Cherie, je t'aime Do not say it's in vain I love you, love you That's all I need When I whisper Cherie, je t'aime I love you, love you That's what I need When I whisper Cherie, je t'aime I love you, love you That's all I need When I whisper Cherie, je t'aime I love you, love you That's what I need When I whisper Cherie, je t'aime

 

Vertaling

Cherie, Cherie, je t'aime Cherie, luister nog eens Ik weet alleen dat ik zoveel van je hou Ik kan niet doen alsof ik dat niet doe dat weet je Cherie, Cherie, je t'aime Zeg niet dat het tevergeefs is Ik hou van je, hou van je Dat is alles wat ik nodig heb Als ik fluister Cherie, je t'aime Ik hou van je, hou van je Dat is wat ik nodig heb Als ik fluister Cherie, je t'aime Ik hou van je, hou van je Dat is alles wat ik nodig heb Wanneer ik fluister Cherie, je t'aime Ik hou van je, hou van je Dat is wat ik nodig heb Als ik fluister Cherie, je t'aime