Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nat king cole Songtekst: come closer to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nat king cole - come closer to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van come closer to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nat king cole! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nat king cole en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals come closer to me .

Origineel

Come Closer To Me Nat King Cole Come closer to me so I can see heaven I your eyes? Come closer to me so I can be close to paradise? Thrill me with your kisses, let me learn what bliss is Kiss me once and then we?ll kiss and kiss again And life will be divine? Come closer my dear so I can hear music in my heart I?ve waited so long to hear the song that your love will start Darling, I?ll adore you live my life just for you All I ask is this please give me one more kiss and whisper you?ll be mine? Hacer why vá ter más, why más, why más, pero mucho más Viver sole assím, assím, assím como queirás tu Pero vés abronto por estoy sofriendo... Kiss me once and then we?ll kiss and kiss again And life will be divine? Come closer my dear so I can hear music in my heart I?ve waited so long to hear the song that your love will start Darling I?ll adore you live my life just for you All I ask is this please give me one more kiss and whisper you?ll be mine Rbkbsbdfbr

 

Vertaling

Kom Dichter Bij Mij Nat King Cole Kom dichter bij mij zodat ik de hemel in jouw ogen kan zien? Kom dichter bij mij zodat ik dicht bij het paradijs kan zijn? Prikkel me met je kussen, laat me leren wat gelukzaligheid is Kus me een keer en dan zullen we kussen en nog eens kussen En het leven zal goddelijk zijn? Kom dichterbij mijn liefste, zodat ik muziek in mijn hart kan horen. Ik heb zo lang gewacht om het lied te horen dat je liefde zal starten. Lieverd, ik zal je aanbidden, ik leef mijn leven alleen voor jou. Alles wat ik vraag is dit, geef me nog een kus en fluister dat je de mijne zal zijn? Hacer why vá ter más, why más, why más, pero mucho más Viver sole assím, assím, assím como queirás tu Pero vés abronto por estoy sofriendo... Kus me een keer en dan zullen we kussen en nog eens kussen En het leven zal goddelijk zijn? Kom dichterbij mijn liefste, zodat ik muziek kan horen in mijn hart. Ik heb zo lang gewacht om het lied te horen dat je liefde zal beginnen. Lieverd, ik aanbid je, ik leef mijn leven alleen voor jou. Alles wat ik vraag is dit, geef me nog een kus en fluister dat je van mij bent. Rbkbsbdfbr