Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nat king cole Songtekst: dedicated to you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nat king cole - dedicated to you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dedicated to you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nat king cole! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nat king cole en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dedicated to you .

Origineel

If I should write a book for you That brought me fame and fortune too That book would be like my heart and me Dedicated to you And, if I should paint a picture too That showed the loveliness of you My art would be, like my heart and me Dedicated to you To you, because your love is the beacon that lights up my way To you because with you I know one lifetime could be just one heavenly place If I should find a twinkling star One half so wondrous as you are That star would be, like my heart and me Dedicated to you To you, because your love is a beacon that lights up my way To you because with you I know one lifetime could be just one heavenly place If I should find a twinkling star One half so wondrous as you are That star would be like my heart and me Dedicated to you

 

Vertaling

Als ik een boek voor je zou schrijven Dat me ook roem en fortuin zou brengen Dat boek zou zijn als mijn hart en ik Opgedragen aan jou En, als ik ook een schilderij zou maken Dat de lieflijkheid van jou laat zien Mijn kunst zou zijn, zoals mijn hart en ik Aan jou opgedragen Aan jou, omdat jouw liefde het baken is dat mijn weg verlicht Aan jou, omdat ik met jou weet dat een leven slechts een hemelse plaats kan zijn Als ik een fonkelende ster zou vinden die half zo wonderlijk is als jij Die ster zou zijn, zoals mijn hart en ik aan jou gewijd zijn Aan jou, omdat jouw liefde een baken is dat mijn weg verlicht Aan jou, omdat ik met jou weet dat een leven slechts een hemelse plaats kan zijn Als ik een fonkelende ster zou vinden die half zo wonderlijk is als jij Die ster zou zijn als mijn hart en ik Opgedragen aan jou