Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: nat king cole Songtekst: faith can move mountains

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: nat king cole - faith can move mountains ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van faith can move mountains? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van nat king cole! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter n van nat king cole en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals faith can move mountains .

Origineel

-Artist: Nat King Cole -peak Billboard position # 24 in 1952 -Words by Ben Raleigh and Music by Guy Wood Faith can move mountains Darling, you will see I can move mountains If you have faith in me Faith can work magic This I find with you Yours is the magic To make my wishes come true So tell me again you love me Kiss me and I'll be strong What couldn't I do when I know that you Are here to help me along? Yes, faith can move mountains Darling, you will see I can move mountains If you have faith in me Instrumental interlude So tell me again you love me Kiss me and I'll be strong What couldn't I do when I know that you Are here to help me along? Yes, faith can move mountains Darling, you will see I can move mountains If you have faith in me Yes, I can move mountains If you have faith in me

 

Vertaling

-Artiest: Nat King Cole -Piekste Billboard positie # 24 in 1952 -Words by Ben Raleigh and Music by Guy Wood Faith can move mountains Lieverd, je zult zien Ik kan bergen verzetten Als je vertrouwen in me hebt Geloof kan toveren Dit vind ik bij jou Jouwe is de magie Om mijn wensen uit te laten komen Dus zeg me nogmaals dat je van me houdt Kus me en ik zal sterk zijn Wat kan ik niet doen als ik weet dat jij hier bent om me te helpen? Ja, geloof kan bergen verzetten Liefste, je zal zien Ik kan bergen verzetten Als je vertrouwen in me hebt Instrumentaal intermezzo Dus zeg me nogmaals dat je van me houdt Kus me en ik zal sterk zijn Wat kan ik niet doen als ik weet dat jij Hier bent om me te helpen? Ja, geloof kan bergen verzetten Liefste, je zal zien Ik kan bergen verzetten Als je in mij gelooft Ja, ik kan bergen verzetten If you have faith in me